Başkan Özcan tekrar sahalarda

Bir süre önce trafik kazası geçiren CHP Muğla - Ula İlçe Başkanı Hüseyin Özcan, kısa sürede tekrar sahalara dönerek, esnaf ziyaretine katıldı.

  • 772

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla - Ula İlçe Başkanı Hüseyin Özcan, partisinin Muğla Milletvekili Süleyman Girgin'in de katılımıyla esnaf ziyaretine katılım sağladı.
Kısa süre önce trafik kazası geçiren ve bir süre dinlenmek zorunda kalan Özcan, kısa sürede toparlayarak tekrar sahalara döndü. Başkan Özcan, Merkez Çarşı esnafına yapılan ziyarete katıldı.
Başkan Özcan, sosyal medya hesabından ziyaret ilişkin paylaşımlarda bulundu.
Ülkenin çok kritik bir dönemden geçtiğini dile getiren Özcan, "Ülkemiz, yurttaşlarımız çok zor durumda. Tek adam rejimi ülkeyi uçurumun kenarına getirdi. Böyle bir durumda oturacak durumda değiliz. Kaza yapmıştık ancak kısa sürede toparlayıp, tekrar iş başı yaptık." dedi.
Başkan Özcan,  bu kapsamda önemli bir program yaptıklarını dile getirerek, "CHP Ula İlçe Örgütü olarak, Milletvekilimiz Süleyman Girgin'in katılımıyla Ula / Merkez çarşı esnafımıza ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Yarınları sevgiyle kuracağımız bu yolda hep birlikte başaracağız." diye konuştu.

Bakmadan Geçme