BAŞKAN OTGÖZ'DEN FUTBOLCULARA MORAL VEREN DESTEK

Muğla Süper Amatör Lig'inin Seydikemer temsilcisi Seydikemer Belediyespor'a Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz'ün ev sahipliğinde 'Birlik Beraberlik' yemeği düzenlendi. Başkan Otgöz, sporculara olan güvenlerinin tam olduğunu belirtip 'Seydikemer Belediyesi sizinle. İyi gününüzde, kötü gününüzde her zaman arkanızdayız' dedi.

  • 590
BAŞKAN OTGÖZ'DEN FUTBOLCULARA MORAL VEREN DESTEK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

SEYDİKEMER BELEDİYESPOR İÇİN ‘BİRLİK BERABERLİK’ YEMEĞİ VERİLDİ
Muğla Süper Amatör Lig B Grubunda mücadele eden Seydikemer Belediyespor, 4 Aralık Pazar Günü oynayacakları Marmaris Gençlikspor maçı öncesinde ‘Birlik Beraberlik’ yemeğinde moral depoladılar. Seydikemer’deki Teras Kafe’de düzenlenen ‘Birlik Beraberlik’ yemeğine; Muğla Vali Yardımcısı ve Seydikemer Kaymakam Vekili Ayhan Yazgan, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş ve Ramazan Kaynak, Seydikemer Belediyespor Kulüp Başkanı Hasan Köymen, Kulüp Yöneticileri Harun Karamanlı, Mustafa Uçar, Şaban Karaşal ve Şafak Atlı ile Seydikemer Belediyespor sporcuları katıldı. 
Seydikemer Belediyespor Kulüp Başkanı Hasan Köymen; “Muğla Süper Amatör B Grubunda mücadele eden takımımızı en yüksek noktalara çıkarmak için mücadele ediyoruz. Bizlere her zaman inanan ve desteklerini esirgemeyen Seydikemer Belediyesi ve Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e çok teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.
BAŞKAN OTGÖZ: “İYİ GÜNÜNÜZDE, KÖTÜ GÜNÜNÜZDE HER ZAMAN ARKANIZDAYIZ”
Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer’in yeşil sahalardaki temsilcisi Seydikemer Belediyespor’a her zaman destek vermeye devam edeceklerinin altını çizerek; “Her zaman sizlerle birlikte olmasak da gönlümüz hep sizlerle. Maçın olduğu gün kaçıncı dakikada ne olduğuna kadar hepsini öğreniyoruz. Bazen üzülüyoruz bazen seviniyoruz ama futbolun içinde bunlar var. Önemli olan birlik beraberlik içinde bu dayanışmayı sürdürmek. Futbol, birlik, beraberlik kollektif bir şey. Ben futbolun içinden geldim. Lisede oynadım, amatör kulüplerde de oynadım. İçinizde gruplaşma olmadığı sürece küme düşmezsiniz. Şunu unutmayın: Arkanızda belediye var! Seydikemer Belediyesi sizinle. İyi gününüzde, kötü gününüzde her zaman arkanızdayız. Bundan şüpheniz olmasın. Dayanışma, kardeşlik içinde olduktan sonra küme düşmeyiz, grubu zorlarız da.  Seydikemer Belediyespor olarak başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.
Seydikemer Kaymakam Vekili Ayhan Yazgan; “Seydikemer yeni bir ilçe. Henüz gelişen, büyüyen bir ilçe ama emin adımlarla ilerliyor ve yürekten inanıyorum ki 5-10 yıl sonra Muğla’nın değil Türkiye’nin de çok önde ilçelerinden biri olacak. Bu ilerleme sadece fiziki anlamda, bina yapma ya da yol yapma anlamında değil; spor ve sanat alanında da olması gerekir. O yönünü de sizler tamamlıyorsunuz. Ben hepinize teşekkür ediyorum. Bugüne kadar ki gayretleriniz ve bundan sonra yapacağınız gayretler için” dedi.

Bakmadan Geçme