Başkan Oktay, 'Yaralarımız hala taze'
Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, yangınların ardından meydana gelen seller nedeniyle denizlere alüvyon ve orman toprağı aktığını belirterek, 'En büyük tehlike denizlerimizde. Bunun için tüm kurumların ortak hareket ederek müdahale etmesi gerekiyor' dedi.

Marmaris Ticaret Odası (MTO) tarafından düzenlenen ‘İklim Krizi ve Sürdürülebilir Turizm Paneli’ ilçe yöneticileri, turizm sektörü temsilcileri ve bilim insanlarını bir araya getirdi. MTO Başkanı Mutlu Ayhan’ın ev sahipliğinde düzenlenen panelin açılışında Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay da bir konuşma yaptı.
Konuşmasında Marmaris’te yaşanan yangın ve sel felaketlerinin ardından denizde oluşan kirliliğe dikkat çeken Oktay; “Devlet, kurumlar ve STK olarak en acil müdahale etmemiz gereken yer denizlerimiz” diye konuştu.
Bakmadan Geçme

Fethiyespor'un Grubu Bugün Belli Oluyor

LGS'de skandal: Sınıfta yanlış kitapçık dağıttılar, sınav ortasında topladılar

Uyuşturucuya geçit yok: Muğla dahil 75 ilde eş zamanlı operasyon

Bodrum Belediyesi'nden karakılçık buğdayı hasadı

Fethiye'de engelli kişiyi darbeden zanlı tutuklandı

Alkollü sürücü otomobille motosikletlinin üzerinden geçti