BAŞKAN DEMİR'DEN, BİR DİZİ ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir yönetimi ile birlikte Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal'ı ziyaret etti. Akabinde Başkan Demir, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Mustafa Çiçek ve İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu'na ziyarette bulundu.

  • 740
BAŞKAN DEMİR'DEN, BİR DİZİ ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sohbet havasında geçen ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir'e Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal tarafından Türk Bayrağı hediye edilerek anı defteri imzalatıldı.
BAŞKAN ÜNAL”BÜTÜN SORUNLARIMIZ ÇÖZÜLECEK DİYE BEKLİYORUM”
Ziyarette konuşan Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal,” Bugün derneğimizde önemli bir gün. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı, derneğimizi ziyaret ettiler kendilerine hoş geldiniz diyorum. Uzun zamandan beridir bekliyordum zaten kendilerini. Biz dernek olarak gerçekten şuanda parlamenter sisteme geçilmesini istiyoruz. İnşallah bu altılı masa bu düzeni değiştirecek parlamenter sisteme geçeceğiz şuan da bizim dertlerimizle ilgilenen hiçbir kişi yok sadece Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilleri geliyor bir dosya veriyoruz meclise sunuyorlar ve önerge veriyorlar ret ediliyor, hiçbir şey olmuyor inşallah sorunlarımızı bu 15 Mayıs’tan sonra dile getireceğiz. Bütün sorunlarımız çözülecek diye bekliyorum. Sayın başkanımıza ben derneğimizin bir sloganı var. “sevdamız, vatanımız, servetimiz, bayrağımız.” diyerek bu yüze bayrağı hediye etmek istiyorum. Ziyaretleri için teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.
BAŞKAN DEMİR,”ŞEHİTLERİMİZ VE GAZİLERİMİZ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”
Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir ise,” Gaziler Derneği Başkanı, aynı zamanda kendisi babamın da yakın arkadaşı. Aynı yerde yol yürüdüler. Biz de hep beraber aynı yolu yürüyoruz. Önce devlet, vatan ve bayrak diyoruz. Bizim olmazsa olmazlarımız şehitlerimiz ve gazilerimiz bizim için çok önemli. Biraz gecikmiş bir ziyaret oldu. Geciktiğimiz için özür diliyoruz. Önümüzde milletvekilliği seçimleri var. Ben gaziler ve şehitlere yeterince değer verildiğine inanmıyorum. Onların sorununu çözecek tek parti CHP. Vatanı, devleti ve bayrağı kuran tek partidir CHP. Biz de şehit ve gazilerimizin arkasında dim dik duracağız. Bu vatana kanımız feda olsun’’ dedi.
 

Bakmadan Geçme