BAŞKANLARDAN, BAŞKANA ÖVGÜ

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir yönetimi ile birlikte Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal'ı ziyaret etti. Ziyarette Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'ya övgüler yağdı. 

  • 1331
BAŞKANLARDAN, BAŞKANA ÖVGÜ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

BAŞKAN ÜNAL, “ALİM KARACA ÇALIŞKAN, DÜRÜST, GENÇ VE DİNAMİK BİR BAŞKANDIR”
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın çalışkan ve dürüst bir başkan olduğunu belirten Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal, “Belediye Başkanımız Alim Beyle de ben 10 sene siyaset yaptım. Kendisini 30 senedir tanırım. Ben DSP’de Çiftlik Belediye başkanıyken Alim Bey de sekreteriydi. Ve çok çalışkan, dürüst, genç ve dinamik bir başkandır. Kendisini Kumluova Belediye Başkanı olması için ben önermiştim. Olur mu başkanım dediğinde olur sen adaylığını koy biz arkandayız dedim. Ve DSP’den ilk Kumluova Belediye Başkanımızdı. Sonrada Cumhuriyet Halk Partisinden Fethiye Belediye Başkanımız oldu. Kendisi gerçekten dürüst, doğru, çalışkandır bunun için eleştirenler olabilir. Fakat ben onun dürüstlüğüne, çalışkanlığına kefilim. Beraber çalıştık. Onun için bize her şeyden önce dürüstlük lazım. Çalıp çırpan, getirip götüren lazım değil. Başkanda dürüst bir başkandır arkasında duracağız” şeklinde konuştu. 

BAŞKAN DEMİR, “BAŞKAN KARACA 20 YILDIR YAPILMAYANLARI 3 BUÇUK YILDA YAPTI”
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karacanın 20 yılda yapılmayanları 3 buçuk yılda yaptığına dikkat çeken Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, “Gerçekten arkadaşlar Cumhuriyet Halk Partisi olarak 25 yıl sonra belediyeyi alarak Cumhuriyet Halk Partisinin içinde yeni bir oluşumla Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkanı Alim Karaca’da 20 yıldır yapılmayanları 3 buçuk yılda yaptı. Yaptıklarımızı herkesin gözüne batırıyoruz ama artık gönlüne batıracağız. Biz yaparken icraat yapıyoruz. Söz söylemiyoruz, dedikodu yapmıyoruz. Dedikodu makinelerini çalıştırmıyoruz. Buradan Cumhuriyet Halk Partisi birlik ve beraberlik içinde bir 25 yıl Fethiye’yi yönetmeye talibiz. Fethiye’den Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili olmasını canı gönülden istiyoruz. Fethiye’de doğmuş büyümüş, Fethiye’yi iyi tanıyan bir milletvekili çıkarmak istiyoruz. Fethiye’ye hizmet eden insanlar olmasını istiyoruz. 
 

Bakmadan Geçme