Başkan Aras: 'Bugünün Değil Geleceğin Yatırımı'
Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tayfun Yılmaz, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın 'Bugünün değil, yarının yatırımı' dediği Kötekli ve Yeniköy mahallelerinde toplam 502 milyon 28 bin TL yatırımla yürütülen altyapı ve yol çalışmalarını sahada inceledi. Muğla'nın en yoğun yaşam alanında gerçekleştirilen proje yağmur suyu, içme suyu, kanalizasyon ve dere ıslahı gibi kapsamlı altyapı imalatlarını içeriyor.
Başkan Aras: “Muğla’nın Her Noktasında Planlı ve Kalıcı Yatırımlar Yapıyoruz”
Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Muğla’mızın merkez ilçesi Menteşe’nin Kötekli ve Yeniköy bölgesi, genç nüfusun yoğun olduğu, hareketliliğin yüksek olduğu bir yaşam merkezi. Buraya yaptığımız altyapı yatırımı, sadece bugünün ihtiyaçlarını değil, önümüzdeki yılların gelişim planlarını da gözeten uzun soluklu bir çalışmadır.
Yağmur suyu hattından içme suyuna, kanalizasyondan dere ıslahına kadar kapsamlı bir altyapı sistemi kurarak üstyapıyı daha güçlü hale getiriyoruz. Tamamlandığında bu bölge, daha güvenli, modern ve yaşanabilir bir görünüme kavuşacak. Göreve geldiğimiz günden bugüne 2 milyar 272 milyon 422 bin TL’lik yatırımla konforlu ve güvenli hale getirdiğimiz yollarımızda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Tüm bu süreçte sabır gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ekiplerimiz, zorlu koşullarda dahi büyük bir özveriyle çalışmaya devam ediyor. Muğla’mızı altyapısıyla sağlam, üstyapısıyla konforlu, yaşam kalitesiyle örnek bir kent haline getirmek için kararlıyız.” dedi.
-
muğla büyükşehir yatırımları
-
kötekli altyapı çalışması
-
yeniköy yol projesi
-
ahmet aras açıklama
-
muğla altyapı yenileme
Bakmadan Geçme