Selçuk Özdağ'dan Muğla İGD'ye ziyaret

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve CHP 4.sıra Milletvekili adayı Selçuk Özdağ, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye'de bir dizi ziyarette bulundu. Ziyaretler Kapsamında Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener'i ziyaret etti.

  • 1658

CHP’den dördüncü sırada Muğla Milletvekili adayı gösterilen Selçuk Özdağ, Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener’i ziyaret ederek yaklaşan seçim süreci ile ilgili istişarede bulundu. Ziyaret sonrasında açıklamada bulunan Özdağ, “inşallah çok ciddi rekorlar kırarak geleceğiz” dedi.


“Muğla’ya göz bebeğimiz gibi bakmalıyız”
Muğla’da CHP’nin 5 milletvekili çıkarmasını istediğini belirten Özdağ, sözlerine şöyle devam etti:
“Ben Cumhuriyet Halk Partisi listelerinde olduğum için Cumhuriyet Halk Partisi Muğla’da 5 Milletvekili çıkartsın istiyorum çünkü Fethiye’den bir aday var; Mehmet Demir Bey, beşinci sırada ve 30 senedir teşkilatın içerisinde ve çok çalışkan birisi inşallah çok ciddi rekorlar kırarak geleceğiz.
 Burası turizm kenti ve sağlık turizmine de uygun bir yer aynı zamanda dağ turizmine de kültür turizmine de uygun, madencilik, eğitim ve tarım var. Dünyanı 4 mevsimi de yaşanan Türkiye’nin nadir şehirlerinden olan bir yer Muğla. Muğla’ya göz bebeğimiz gibi bakmalıyız. Eminim buraya hizmetler yapılmıştır ama yeterli değil. Bu hizmetleri bakanlar kurulu ile Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı yardımcılarıyla birlikte çözeceğimize inanıyorum.”
 

Bakmadan Geçme