Başkan Akdenizli, özel kalem müdürünün acısını paylaştı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli'nin Özel Kalem Müdürü ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Hasan Çetin'in kayınpederi Halil Kot, dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

  • 782
Başkan Akdenizli, özel kalem müdürünün acısını paylaştı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Özel Kalem Müdürü ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Hasan Çetin’in kayınpederi Halil Kot’un Fethiye’nin Karaçulha Mahallesi’ndeki cenazesine katıldı. 
Seydikemer Belediyesi Özel Kalem Müdürü ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Hasan Çetin’in kayınpederi Halil Kot, bir süredir tedavi gördüğü hastalığa yenilerek hayatını kaybetti. Cenaze törenine Halil Kot’un ailesi ve yakınlarının yanı sıra; Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayları Yakup Otgöz ve Salih Gümüş, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcıları Ramazan Kaynak, Mustafa Karakuş ve Muharrem Gökcen, Belediye Meclis Üyeleri, Seydikemer İlçe Jandarma Komutanı Sadık Çetin, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü ve İlçe Yönetimi, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı ve İlçe Yönetimi, Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven ve mahalle muhtarları, Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferah San, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca, Seydikemer İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Emre Ercan, Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş, Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır, Fethiye Seydikemer Süt Üreticileri Birliği Başkanı Turgut Tokmak,  Kurum Müdürleri, Belediye Birim Müdürleri, Daire Amirleri ve vatandaşlar katıldı.
 

Bakmadan Geçme