gercekfethiye.com 'Süreli Yayın' Kapsamına Girdi

Resmi ilan yayımlayan gazetelere ait internet haber sitelerinin resmi ilan ve reklam yayımına ilişkin başvuruları, 1 – 31 Mart 2023 tarihleri arasında tamamlandı. Fethiye'den yayın yapan Gerçek Fethiye gazetemizin internet haber sitesi olan www.gercekfethiye.com'da tüm prosedürleri yerine getirerek artık , 'süreli yayın' kapsamına girdi.

  • 598

Türkiye geneli 475 internet haber sitesi, dijitale dönüşümünün ilk aşamasını sorunsuz olarak tamamlayarak yeni bir dönem başlattı. 1 Nisan’dan itibaren resmi ilan yayımla hakkı kazanan www.gercekfethiye.com ve bu kapsamdaki haber siteleri Resmi İlan ve Reklam Yönetmeliğine göre 30 Eylül 2023 tarihinden itibaren asgari trafik şartını da yerine getirmeleri zorunlu olacak. Bu nedenle tüm okuyucularımızdan destek bekliyoruz.
 Resmi ilan ve reklamlar, yapılan mevzuat değişiklikleri doğrultusunda 71 ilde 353 haber sitesi resmi ilan ve reklam, 122 haber sitesi de resmi reklam yayımlama hakkı kazandı.
 Yeni süreci değerlendiren Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, “ Yazılı basının dijitale dönüşümünün ilk aşamasını sorunsuz olarak tamamlayarak hep birlikte yeni bir dönem başlattık” ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme