Başkan Adayı Kökten, Oyunu Kullandı

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu Fethiye Özel Girne Koleji'nde 1008 nolu sandıkta kullandı.

  • 646

Başkan Adayı Kökten, Oyunu KullandıCumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için sabah saatlerinde ailesiyle birlikte Fethiye Özel Girne Koleji’ne gelerek 1008 nolu sandıkta oyunu kullandı.

Başkan Adayı Kökten, Oyunu Kullandı

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, oy kullanma işleminin ardından yaptığı açıklamada, “Bugün vatandaşlarımızın demokratik haklarını kullandıkları gün. İnşallah hepimize, Fethiye’mize, geleceğimize, çocuklarımıza hayırlı ve uğurlu olur. Sonuçta bu demokratik bir yarış. Halkımız kimi tercih ederse, beni veya benim dışında bir adayımızı tercih ederse güzel bir şekilde sonuçlamasını isterim. Hiçbir şekilde hiçbir taşkınlık olmasını istemem. Bugün özellikle Fethiye’de sakin ve sükûnet içerisinde seçimin sonucu açıklandıktan sonra da hep beraber hep birlikte… Sonuçta burada demokratik bir hak kullanacak bütün vatandaşlarımız. Dolayısıyla ben herkese başarılar diliyorum, hayırlı ve uğurlu olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme