Basın sektörünün sorunları ele alındı 

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla 1. Sıra Adayı Ünal Yiğit beraberinde diğer milletvekili adayları ile birlikte Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut'u ziyaret etti. Gerçekleşen buluşmada basın sektörünün sorunları ele alındı. 

  • 690
Basın sektörünün sorunları ele alındı 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seçim çalışmalarını sürdüren Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit ve diğer milletvekili adayları, ziyaretlerini sürdürüyor. Faaliyet programı kapsamında Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut ile bir araya gelen Milletvekili Adayı Yiğit ve beraberindeki heyet; basın sektörünün sorunları ve 14 Mayıs Pazar günü yapılacak yerel seçimler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. 

Muğla genelinde ziyaretlerine devam ettiklerini ifade eden Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit, ülkemizdeki ve bölgemizdeki mevcut sorunlar ile bunların çözüm önerileri hakkında vatandaşları bilgilendirdiklerini söyledi. Ziyarete teşekkür eden Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, Milletvekili Adayı Yiğit ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.
 

Bakmadan Geçme