Asgari ücretin üstünde ödeme yapılacak
Okulların açılması ile beraber temizlik personelin kurumlarda olmaması veliler tarafından tepkiyle karşılanmıştı. Vatandaşın tepkisi sonrası 'İş gücü Uyum Programı' aracılığı ile temizlik personeli işe alım süreci başlamıştı. 'Cep Harçlığı' adı altında verilen ücretin yeterli olmamasından dolayı iş başvurusu az olduğu için konu ile ilgili düzenleme yapıldı. Ücretlere zam yapıldı.

Engelli, yaşlı ve çocuk bakım alanlarında temizlik personelin bulunmaması sosyal medyada gündem olmuştu. Özellikle okulların açılması ile temizlik personelinin olmamasına dikkat çeken veliler, okul hijyenini bir süre kendileri sağlamaya çalışmıştı.
Okullarda yeterli personel olmadığı için yaşanan temizlik krizine ise 'İş Gücü Uyum Programı' ile çözüm getirilmeye çalışıldı. Takviye personel ile hijyen sorununu düzeltmek hedeflenmişti.
WhatsApp İhbar Hattı
0530 898 92 56
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!