Seydikemer'de Zabıta Teşkilatı'nın 199. Yılı Kutlandı
Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Zabıta Teşkilatı'nın 199'uncu kuruluş yıl dönümünü zabıta personeli ile birlikte kutladı. Seydikemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde düzenlenen etkinlikte Başkan Akdenizli, zabıta ekipleriyle birlikte pasta kesti.
Kutlama programına Seydikemer Kaymakamı Mustafa Dilekli de katılarak zabıta personelinin gününü kutladı. Zabıta Teşkilatı’nın toplum düzeni ve kamu güvenliği açısından önemli bir görev üstlendiğini vurgulayan Kaymakam Dilekli, tüm zabıta personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Seydikemer Belediyesi Hizmet Binasında bulunan Zabıta Müdürlüğünde, Zabıta Müdürü Halil Ayat ve zabıta personelinin tek tek gününü kutlayan Başkan Akdenizli, çiçek takdiminde de bulundu.
Başkan Akdenizli: “Sizler Belediye İle Vatandaş Arasında Bir Köprüsünüz”
Daha sonra zabıta teşkilatına yönelik başarı temennilerinde bulunan Başkan Akdenizli; “Sizlerin nezdinde Seydikemer Zabıta Teşkilatımız ve Müdürlüğümüz olarak tüm ülkemizde güven ve huzuru sağlayan Zabıta Teşkilatı’nın haftasını kutluyoruz. Sizler belediye ile vatandaş arasında bir köprüsünüz. Vatandaşla en çok karşı karşıya kalan ekiplersiniz. 24 saat görev yapan nadir ekiplerden birisiniz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Haftanız tekrar kutlu olsun. İnşallah daha güzel şeyler hep birlikte yapacağız. Görevlerinizde başarı ve kolaylıklar diler, Zabıta Haftanızı kutlarım.” diye konuştu.
Kaymakam Dilekli “Şehrin Düzeninin Sağlanmasında En Önemli Faktör Zabıtadır”
Seydikemer Kaymakamı Mustafa Dilekli ise yaptığı açıklamasında, “Zabıta Teşkilatımız, vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışıyor. 199 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan bu teşkilatın bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Tüm zabıta personelimizin Zabıta Haftası’nı kutluyorum.” dedi.