Seydikemer'de Ali Kınık'a sıcak karşılama: Konser öncesi doğa gezisi
Seydikemer'de bu akşam sahne alacak olan sevilen sanatçı Ali Kınık, konser öncesi ilçenin gözde doğal alanı Saklıkent Kanyonu'nda ağırlandı. Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli, sanatçıyı ilçede ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.
Seydikemer’de bu akşam düzenlenecek konser öncesinde sevilen sanatçı Ali Kınık, ilçenin en önemli doğal değerlerinden biri olan Saklıkent Kanyonu’nda misafir edildi. Ziyarette Seydikemer Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş ve Muharrem Gökcen de yer aldı. Konuk sanatçıya kanyonun eşsiz doğal güzellikleri gezdirilerek bölge hakkında bilgi verildi.
Belediye Başkanı Akdenizli yaptığı açıklamada, “Bu akşam konser verecek olan değerli sanatçımız Ali Kınık’ı, ilçe başkanımız ve belediye başkan yardımcılarımızla birlikte Saklıkent Kanyonu’muzda ağırladık. Doğal güzellikleriyle ilçemizin en önemli değerlerinden biri olan Saklıkent’te kendisini misafir etmekten büyük memnuniyet duyduk” ifadelerini kullandı.