Özel sporcu Elif, Yüzme Milli Takım kampına katıldı

Antalya'da düzenlenen Türkiye Özel Sporcular Yüzme Şampiyonası'nda büyük başarı göstererek şampiyon olan Köyceğizli Elif Oral, milli takım kampına katıldı.

  • 302

Antalya'da düzenlenen Türkiye Özel Sporcular Yüzme Şampiyonası'nda Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü özel sporcusu Elif Oral, 4 farklı stil olan 100 mt. serbest, 50 mt. serbest, 100 mt. kurbağalama, 50 mt. Kurbağalamada birinci olarak Türkiye şampiyonu olarak başarısını kanıtlamıştı.

Özel Sporcu Elif Oral 19-26 Mart da Antalya'da yapılacak olan Trisome Games (Down Sendromlu Sporcular Dünya Şampiyonası) hazırlıkları için 04-09 Mart tarihleri arasında Ankara'da yapılan Yüzme Milli Takım kampına katıldı.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Elif Oral'ın Yüzme Milli Takım kampına katılması ile ilgili yapılan açıklamada; “Özel Sporcumuz Elif Oral 19-26 Mart da Antalya'da yapılacak olan Trisome Games (Down Sendromlu Sporcular Dünya Şampiyonası) hazırlıkları için 04-09 Mart tarihleri arasında Ankara'da yapılacak olan Yüzme Milli Takım kampına katılmıştır. Sporcumuza başarılar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Bakmadan Geçme