Fethiyespor, zirveyi zorluyor

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, evinde Erbaaspor'u 3 golle yenerek haftayı 3 puanla kapatıp, puanını 23'e yükseltti. Lacivert beyazlılarda Anıl Gir gol suskunluğunu bozup, hattrick yaptığı bu maçta taraftarlarını golleri ile coşturdu. Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz 'İyi mücadelenin sonuç getireceğini biliyorduk. 3 puanı 3 golle aldık. Kalan 3 maçı da kazanıp, zirveyi bırakmayacağız' dedi.

  • 1206
TAKİP ET

Fethiyespor zirveden kopmak istemiyor. Lacivert beyazlılar son 2 hafta yaşadığı kaybı telafi ederek, Erbaaspor'u Anıl Gir'in attığı 3 golle mağlup etti. Taraftarlarına 3-0'lık galibiyet ile büyük coşku yaşatan Fethiyespor, maç boyunca ortaya koyduğu futbolla da alkışlandı. Mert Caymaz ve Turgay An'ın oynamadığı haftada Enes Dada ve Aykut Sarıdoğan verilen görevi en iyi şekilde yaparak; takımının kazanmasında etkili oldular.
Karşılaşmanın ardından 90 dakikayı değerlendiren Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, “İyi mücadelenin sonuç getireceğini biliyorduk. 3 puanı 3 golle aldık. Kalan 3 maçı da kazanıp, zirveyi bırakmayacağız” dedi. Ceviz, “Oyuncularım iyi mücadele ettiler. Karşılaşmanın dönüm noktası penaltının kurtarılması pozisyonudur. Burada kalecimiz Serkan penaltıyı kurtarınca skor 2-0 devam etti. Rakip takımın gol iddiasında olduğu bir pozisyon var. Yan hakem maçı oynattı. Önemli bir pozisyondu. Erbaa takımını tebrik ediyorum. Centilmence güzel bir oyun oldu. Taraftarımızın önünde 3-0'lık sonuç önemliydi. Birkaç pozisyonumuz daha vardı ama buna şükür diyoruz. Mert Caymaz, Turgay An bugün yoktu. Arkadaşları iyi görev yaptı. İlk yarı için kalan 3 maçı iyi bitireceğiz. Önümüzde İstanbul Alemdağ deplasmanı var. Oyuncularımızı bu maç için sıcağı sıcağına uyardık. Futbolda eleştirilere açığız. Defansif oyun kurgumla ilgili eleştiri yapanlar futbolu iyi biliyor, herkes iyi anlıyor biz teknik direktörler en son bileniz” ifadelerini kullandı.

HAFTALARDIR SIKINTIMIZ VARDI
Fethiyespor'un genç oyuncularından Enes Dada bu maça iyi hazırlandıklarını ve farklı şekilde kazandıklarını ifade ederek, “Seyircimiz önünde iyi oynadık. İyi mücadele ettik. Maçın sonunu da iyi tamamladık. Gollü maçlar güzel oluyor. 2 haftadır sıkıntımız vardı. Bugün özgüven kazandık. Alemdağ maçını da kazanıp gelmek istiyoruz” dedi.

CEVİZ'E TEŞEKKÜR ETTİ
Fethiyespor'da ilk kez forma giyen 18 yaşındaki Erkan Gök, Teknik Direktör Mustafa Ceviz'e teşekkür ederek, “İlk profesyonel maçıma çıktım. Hocamın beni sahaya sürmesi benim için bir değer. Yolun sonunda şampiyon olacağız” ifadelerini kullandı.

KENDİ HATALARIMIZDAN KAYBETTİK
Erbaaspor Teknik Direktörü Mehmet Hakkı Hocaoğlu, Fethiyespor'u tebrik ederek; “Bizim bir oyun şeklimiz vardı. Bunu sahaya uygulayamadık. Kendi hatalarımızdan yediğimiz gollerle yenildik. Bundan sonraki haftalarda hatalarımızı giderip, daha iyi olacağız. Kalan 3 haftayı kaybetmeden geçmek istiyoruz” dedi. Hocaoğlu, attıkları golün verilmemesi ile ilgili olarak, “Düşüncem olsa da değiştirecek bir durum yok” dedi.

İYİ BİR SONUÇ BEKLİYORDUK
Erbaaspor kaptanı Mehmet Tatlı, Fethiyespor'u tebrik ederek; “Fethiyespor iyi oynadı, kazandı. Biz de genç bir takımız. 2 haftadır güzel bir çıkışımız vardı. Bugün evimize iyi bir sonuçla dönmek istiyorduk, olmadı” diye konuştu.

Bakmadan Geçme