Fethiye yeni yıla Erik Dalı oynayarak girdi

Fethiye yeni yıla Erik Dalı oynayarak girdi. Beşkaza Meydanı'nda toplanan binlerce kişi Erik Dalı türküsünü oynayıp havai fişekler altında yeni yıla merhaba dedi.

  • 10000
TAKİP ET

Fethiye yeni yıla Erik Dalı türküsünü oynayarak girdi. Beşkaza Meydanı'nda toplanan binlerce kişi Erik Dalı türküsünü oynayıp, havai fişekler altında yeni yıla merhaba dedi. Yeni yıl coşkusunu Beşkaza Meydanı'nda saat 23.00'ten sonra toplanarak DJ'lerin hareketli müzikleri eşliğinde yeni yılı karşılayan 5 bini aşkın vatandaş, saat 24.00 sıralarında Erik Dalı türküsü eşliğinde yeni yılı karşıladı. Fethiye Belediyesi'nin organize ettiği etkinlikte 7'den 70'e vatandaşlar yeni yıla coşkulu şekilde girdi. Fethiye kordon boyunda bazı vatandaşlar dilekler tutup, havaya dilek balonları gönderdi. Fethiye'de yılbaşı partisi düzenleyen mekanlarda ise canlı müzik eşliğinde gece geç saatlere kadar yılbaşı coşkusu yaşandı.
KARACABEY'DE EZRA COŞTURDU
Fethiye Ölüdeniz yolundaki Murat Karacabey'e ait Karacabey Et Restoran, müşterilerini ünlü şarkıcı Gülşen'in yeğeni Ezra sahne alırken; birbirinden güzel şarkıları ile halkı coşturdu. Mustafa Mert ve oryantal Meltem yılbaşı özel gecesine renk katarken, Fethiye'nin seçkin simaları Karacabey Et Restoran'da yeni yıla bol bol dans edip oynayarak girdi. Karacabey Restoran'da yeni yıla giren simalar yeni yıldan umutlu olduklarını söyleyip, “Burada eğlenmekten mutluyuz” ifadelerini kullandılar.
BALIK PAZARI'NDA FASIL COŞKUSU
Yeni yıla Fethiye Balık Pazarı'ndaki restoranlarda giren vatandaşlar, fasıl coşkusu yaşadı. Balık Pazarı'nda balıklarını görerek alıp, restoranlarda pişirten vatandaşlar yeni yıla yine Balık Pazarı'ndaki fasıl ve hareketli şarkılar eşliğinde girdiler. Zaman zaman bazı restoranlarda oryantal şovlar da yaşanırken, çiçek satan kadınlar da ilginç yeni yıl kutlamalarında bulundular. Mekan sahiplerinin yeni yıldan beklentileri de sağılık ve mutluluk üzerine oldu.
BOĞAZİÇİ'NDE CANLI MÜZİK COŞTURDU
Fethiye'de eğlencenin bir başka adresi Boğaziçi Restoran oldu. Tamamen dolan mekandacanlı müzik eşliğinde yemeklerini yiyen vatandaşlar, gecenin ilerleyen saatlerinde hareketli müzik eşliğinde Fethiye Körfezi manzarasında coşup, eğlendi. Yeni yıla büyük umutlarla giren vatandaşlar, yeni yıldan beklentilerini açıklarken, İşletmeci Aydın Ertemli de barış, mutluluk ve huzur dileklerin de bulundu.

BARBUN BİSTRO'DA GİZEM ERDİNÇ RÜZGARI
Fethiye'nin en şık mekanlarındanBarbunBistro'da 2020 yılına özel yılbaşı balosu damgasını vurdu. BarbunBistro'yu dolduran Fethiye'nin ve yörenin seçkin simaları Gizem Erdinç'in birbirinden güzel şarkıları ile coşup eğlendi. NacitÇatal'a ait mekanda eğlenen vatandaşlar yeni yıldan çok umutlu olduklarını söylerken, mekan sahibi Çatal da özellikle yeni yılda sağlık dileklerinde bulundu.

YÖRÜK ÇADIRI TÜRKÜLERLE COŞTU
Yeni yılı İsmail Uzunoğlu'na ait Çalış Plajı'ndaki Yörük Çadırında karşılayanlar türkülerle coştu. Pistin hiç boş kalmadığı Yörük Çadırında İsmail Uzunoğlu'ndan Ahmet Karagöz'e, Ali Tunç'tan Fatma Nur Göçmez'e kadar 7 sanatçı sahne alıp; mekanı dolduran vatandaşlara unutamayacakları bir yılbaşı gecesi yaşattılar. Hareketli türküler eşliğinde bol bol oynayıp, alkış tutan vatandaşlar bu mekanda da yılbaşına büyük bir coşku içinde girdiler. Mekan Sahibi İsmail Uzunoğlu yıllardır en iyi eğlence hizmetini vermeye çalıştığını belirterek, “Bugün de sanatçı dostlarımla halkımızı coşturmaktan mutluyum. Yeni yıldan sağlık ve bereket diliyorum” ifadelerini kullandı. Vatandaşlar da yeni yıldan aşk ve yeni umutlar beklediklerini söylediler.

FETHİYE EMNİYETİ HUZUR İÇİN SABAHA KADAR NÖBET TUTTU
Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü halkın sağlıklı ve huzurlu şekilde yeni yıla girebilmesi için sabaha kadar nöbet tuttu. Başta İlçe Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri olmak üzere Asayiş Bürosu ekipleri Fethiye'nin hemen her bölgesinde akşam saatlerinden sabaha kadar vatandaşların sağlıklı ve huzurlu şekilde yeni yıla girebilmeleri için görev yaptı. Zaman zaman bazı noktalarda trafik uygulamaları gerçekleştiren trafik ekipleri sürücü belgesi ve alkol kontrolleri gerçekleştirdi. Yeni yılın ilk trafik cezaları da kesildi.

Bakmadan Geçme