Fethiye Foça Pazarı'nda Bu Hafta Hangi Ürün Kaç TL? Güncel Fiyatlar Açıklandı
Fethiye'nin Foça Mahallesi'nde kurulan Pazar Pazarı'nda yaz mevsiminin taze meyve ve sebzeleri tezgahlardaki yerini aldı. Vatandaşlar alışveriş yaparken güncel fiyatlar da dikkat çekti.
Fethiye’nin Foça Mahallesi’nde her hafta kurulan Pazar Pazarı’nda meyve ve sebze fiyatları güncellendi. Yaz sezonunun en çok tercih edilen ürünleri tezgahlarda yer alırken, vatandaşlar hem fiyatları karşılaştırdı hem de günlük ihtiyaçlarını karşıladı.
Pazarda maydanoz 20 TL, dereotu 25 TL, nane 25 TL, kuzu kulağı 25 TL, reyhan ve fesleğen 30 TL, semizotu 30 TL, kişniş 40 TL, kıvırcık marul ise 60 TL’den satışa sunuldu.
Sebze tezgahlarında taze soğan 25 TL, salatalık 40 TL, tarla domatesi 40 TL, domates 50 TL, kabak 60 TL, havuç 70 TL, biber çeşitleri 100 TL, turp 100 TL, fasulye 100 TL, kuşkonmaz 100 TL, pırasa 100 TL, ıspanak 120 TL, limon ve sarımsak ise kilogramı 150 TL’den alıcı buldu. Lahana tanesi 100 TL, süt mısır ise adedi 20 TL’den satıldı.
Meyve reyonlarında ise şeftali, nektarin ve kayısı kilogramı 100 TL’den satışa sunulurken, kiraz da 100 TL’den alıcı buldu. Taze elmanın kilogramı 80 TL, erik 80 TL, çilek 150 TL olarak tezgâhlarda yer aldı. Egzotik meyveler arasında bulunan ejder meyvesinin kilogram fiyatı ise 400 TL olarak dikkat çekti.