Fethiye'de Muharrem ayının bereketi aşure ikramıyla paylaşıldı
Fethiye Camileri Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından Muharrem ayı dolayısıyla Nilüfer Okar Sahil Camii'nde Cuma namazının ardından vatandaşlara aşure ikram edildi. Programa Fethiye Kaymakamı Fatih Akkaya da katılırken, Dernek Başkanı Ramazan Kocaköse bu etkinliğin camide ilk kez düzenlendiğini belirtti.
Fethiye Camileri Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından Muharrem ayı dolayısıyla Nilüfer Okar Sahil Camii'nde Cuma namazının ardından aşure ikramı gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte vatandaşlara aşure dağıtılırken, birlik, beraberlik ve paylaşma kültürünün önemine vurgu yapıldı.
Düzenlenen programa Fethiye Kaymakamı Fatih Akkaya'nın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Cuma namazının ardından cami avlusunda gerçekleştirilen aşure ikramında vatandaşlar Muharrem ayının bereketini birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşadı.
Fethiye Camileri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ramazan Kocaköse, Nilüfer Okar Sahil Camii'nde ilk kez böyle bir organizasyona ev sahipliği yaptıklarını belirterek, etkinliğe destek veren hayırseverlere teşekkür etti.
Kocaköse, "Mübarek Muharrem ayında Nilüfer Okar Sahil Camii'nde ilk defa böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Etkinliğimize katılan başta Sayın Kaymakamımız Fatih Akkaya olmak üzere tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Katkı sağlayan hayır sahiplerimizin Allah hayırlarını ve niyetlerini kabul eylesin" dedi.