Fethiye'de 24 Kasım coşkusu: Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Kaymakamlık binası önünde bir program organize edildi. Toplumun geleceğini şekillendiren öğretmenlere saygı ve minnettarlığın vurgulandığı törende, Başöğretmen Atatürk'ün Anıtına çelenk sunuldu.
24 Kasım Öğretmenler Günü, Fethiye’de anlamlı bir törenle kutlandı. Fethiye Kaymakamlığı ve Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen çelenk sunma töreni Fethiye Kaymakamlığı binası önünde gerçekleştirildi.
Gelecek nesilleri yetiştiren öğretmenlere duyulan saygı ve minnettarlığın ön plana çıktığı törene; protokol üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun ardından Saygı Duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu.
Törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya ve Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca törene katılan öğretmenlere çiçek takdim ederek, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladılar.