Fethiye'de ekmek fiyatı artacak mı? Gözler Bakanlıkta
Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, 230 gram ekmeğin 20 TL olması yönünde üyelerden talep geldiğini belirterek, sürecin Bakanlık ve Kaymakamlık onaylarına göre netleşeceğini söyledi.
Gerçek Fethiye Gazetesi kaynağını Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin!
Youtube Kanalı
Abone Ol
Fethiye’de ekmek fiyatlarına ilişkin yeni bir değerlendirme süreci başlatıldı. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, fırıncı esnafının 230 gram ekmeğin 20 TL olması yönünde talepte bulunduğunu açıkladı.
Talep üzerine komisyonu topladıklarını belirten Çıralı, hazırlanan yazının Bakanlığa gönderildiğini ifade etti. Bakanlıktan gelecek cevaba göre fiyatın açıklanacağını söyleyen Çıralı, “Eğer Bakanlıktan 230 gram ekmek 20 TL olsun şeklinde bir onay gelirse, bu fiyatı uygularız” dedi.
ÖZEL HABER
Bakmadan Geçme
Fethiye'de 23 Yıllık Kar Şerbeti Geleneği: Kışın Kuyularda Saklanıyor, Yazın Turistlere Sunuluyor
Blue Diamond Fethiye'de Ağustos Ayına Özel Büyük İndirim
İncirköy ve Üzümlü'de Distilasyon Tesisi İçin İnceleme
Fethiye'de Kanser Tedavisi Gören Nurşen Akkaya'nın Örgüyle Hayata Tutunma Hikayesi
Fethiye'de Lezzet Sokağı Akşamları Turistlerin İlgi Odağı Oluyor
Menteşe'de Ev Yangını: Ütü Yangına Neden Oldu