CHP'li Demir Seydikemer'de

CHP Muğla milletvekili adayı Mehmet Demir, bir diğer milletvekili adayı Selçuk Özdağ ve ittifak üyeleriyle Seydikemer Eşen mahallesine giderek, vatandaşlarla buluştu.

  • 287
TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla milletvekili adayı Mehmet Demir, bir diğer milletvekili adayı Selçuk Özdağ ve ittifak üyeleriyle Seydikemer Eşen mahallesine giderek, vatandaşlarla bir araya geldi.
Seçime sayılı günler kala milletvekili adaylarının da seçim bölgelerindeki çalışmaları ve ziyaretleri artarak devam ediyor.
İlçe başkanlığında gösterdiği başarılardan sonra milletvekili adayı gösterilen Mehmet Demir de seçim döneminin en hızlı ve dinamik adayları arasında yer alıyor. Demir, her gün il veya ilçelerde programlar yapıyor.
Mehmet Demir, konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada, çok kritik bir seçime doğru gidildiğini ve milletvekili seçilerek, Muğla'ya hizmet etmek istediğini söyledi.
Bu kapsamda adeta nefes almaya zamanları olmadığı aktaran Demir, "Muğla Milletvekili Adayları olarak Adayımız Selçuk Özdağ, Millet İttifakı Ortaklarımız ve İlçe Başkanlarımız ile birlikte Seydikemer Eşen Mahallesi'ndeki hemşerimizi ziyaret ettik. Çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Birlikte başaracağız." dedi.

Bakmadan Geçme