Ali Çakır: 'şampiyonluk parolasıyla çıktığımız yolda hedefimize ulaşamadık'

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grup ekiplerinden Ermaş Muğlaspor'un ligi mağlup tamamlamasının ardından Kulüp Başkanı Ali Çakır'dan açıklama geldi. Çakır, 'Kmse inanmasa da şampiyonluk parolasıyla çıktığımız yolda hedefimize ulaşamadık' dedi.

  • 699
Ali Çakır: 'şampiyonluk parolasıyla çıktığımız yolda hedefimize ulaşamadık'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şampiyonluk hedefiyle yola çıkan ve lig boyunca inişli çıkışlı bir yol izleyen Bölgesel Amatör Lig temsilcilerinden Ermaş Muğlaspor, ligin son maçında Çiğli Belediyespor’a konuk oldu.
Yeşil beyazlı takım, rakibine deplasmanda 3-2 mağlup oldu ve 43 puanla ligi 5. sırada tamamladı.
Maçın ardından açıklamalarda bulunan Ermaş Muğlaspor Kulüp Başkanı Ali Çakır, yönetim kurulu üyeleri yapabileceklerinin en iyisini yaptıklarını söyledi.

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Çakır, şu ifadelere yer verdi;
“Eğrisi doğrusu, hatası sevabı koca bir sezonu bitirdik, kimse inanmasa da şampiyonluk parolasıyla çıktığımız yolda hedefimize ulaşamadık, bu yüzden başarısızız, ancak bir önceki yıla baktığımızda da bir o kadar başarılıyız, bunun yanında Koca Muğla’ya göre bu kadar ilgisizliğe rağmen de başarılıyız, yönetim kurulu ile yapabilecelerimizin en iyisini yaptık.

Futbol şube Evşin Karacan, Evren Hocama, Ahmet hocama, Recep hocama ve alt yapı sorumluları Ahmet Niyazi Çağlar ve Fırat Kaya ve hocalarıma Yunus hocama, Uğur Hocama, Zafer hocama, Sezai hocama, Cevat hocama başarılarından dolayı tebrik ederim, dün 16 yaşındaki Ege paşama ilk maçında attığı gol için aslan parçasına tebrik ederim. Bu sezon yaptığı destekler için Menteşe Belediye başkanım Bahattin Gümüş’e, sezon boyunca sularımızı karşılayan Milas belediye başkanım Muhammet Tokat a, isim sponsorumuz Ermaş ailesi Mustafa Ercan ‘a göğüs sponsorumuz Muğla Çimento Cemal Karakurt’a sezon ortası yaptığı desteklerle sırt sponsorumuz olan Başak inşaat Fahri Keleş’e ve sahaya koyduğumuz reklamları veren tüm firmalara çok teşekkür ederim.

“TÜM SPORCULARIMIZLA GURUR DUYUYORUM”
Saygıdeğer Muğlalı hemşerilerim şimdi U 16 ve U 18 takımlarımız Muğla şampiyonu oldu sadece Menteşe ilçesi değil 48 Muğla şampiyonu şimdi Türkiye şampiyonasında Muğla’mızı ( tüm ilçelerimizi) temsil edecekler, onlar için bari elinizi taşın altına koyun bu çocuklar hepimizin, ben tüm sporcularımızla gurur duyuyorum, bu stresli zaman sürecinde kırdıklarımız varsa affola, benim hakkım bir kaç kişi dışında herkese helaldir. Sağlıcakla kalın.”

Bakmadan Geçme