Milletvekili adaylarından mahalle ziyaretleri 

Genel seçimler öncesinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Zafer Partisi Muğla Milletvekili adayları, Muğla genelinde ziyaretlerde bulunuyorlar. 

  • 499
Milletvekili adaylarından mahalle ziyaretleri 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gerçekleşen ziyaret programlarında Zafer Partisi Muğla Milletvekili adaylarına Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik ediyor. Genel seçimlerin önemi hakkında vatandaşlara bilgiler aktaran İlçe Başkanı Hepdizdar ile milletvekili adayları, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ettiler. 

14 Mayıs Pazar günü yapılacak genel seçimlere kadar yoğun bir çalışma içerisinde olacaklarını belirten Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar, il genelinde saha çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Genel seçimlerin bölgemiz ve ülkemiz için büyük önem taşıdığını vurgulayan İlçe Başkanı Hepdizdar, ziyaretler esnasında kendilerine gösterilen teveccühten dolayı teşekkür etti. 

Vatandaşların ilgisi için teşekkürlerini sunan Zafer Partisi Muğla Milletvekili adayları, mahalle ziyaretleri esnasında hem çalışmalarını anlatıyorlar hem de sorunları dinliyorlar. Projeleri hakkında bilgiler de aktaran milletvekili adayları, ülke ve Muğla genelinde yaşanan olumsuzluklar hakkında çözüm önerilerini anlatıyorlar.
 

    

Bakmadan Geçme