AK PARTİ, OTGÖZ'Ü YANLIZ BIRAKMADI

AK Parti Muğla İl Teşkilatı'nda 'aday adaylığı' başvurusunu yapan Yakup Otgöz, Seydikemer Belediye Hizmet binası bahçesinde yoğun katılımla milletvekilliği aday adaylığını açıkladı. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü ve Seydikemer Belediye Başkan Vekili Önder Akdenizli, Otgöz'e desteklerini yinelediler

  • 1294
AK PARTİ, OTGÖZ'Ü YANLIZ BIRAKMADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer Belediye Başkanlığı'ndan istifa ederek, AK Parti Milletvekili aday adayı olan Yakup Otgöz, Seydikemer Belediye Hizmet binası bahçesinde yoğun katılımla milletvekilliği aday adaylığını açıkladı. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, Yakup Otgöz’ün Seydikemer’e yaptığı hizmetlerin altını çizerek, milletvekili aday adayı olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  

Ali Büklü, “Gümüş’ten devraldığım ilçe başkanlığını layıkıyla yapmaya gayret edeceğim”

Büklü, “2014 yılından beri başarılı şekilde belediye başkanlığı görevini yapan Yakup Otgöz’e ve ilçe başkanımız Salih Gümüş’e, çıkmış oldukları bu yolda başarılar diliyorum. Sayın Salih Gümüş’ten devraldığım ilçe başkanlığını layıkıyla yapmaya gayret edeceğim. 
Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanlığı olarak, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler için canla başla çalışıyoruz. Türkiye yüz yılında Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar başkan yapmak ve Muğla’mızdan daha fazla milletvekili çıkarabilmek için sahada omuz omuza çalışacağız” diyerek, aday adaylarına başarı dileğinde bulundu. 
Önder Akdenizli, “Mazeret üretmeksizin hep birlikte gece gündüz çalışacağız”

Önder Akdenizli, "Seydikemer’e hizmetlerinden dolayı bir kez daha şahsım adına teşekkür ediyorum"

Büklü’nün ardından söz alan Seydikemer Belediye Başkan Vekili Önder Akdenizli, konuşmasına Kahramanmaraş depremi sel felaketlerine vurgu yaparak başladı. 

Akdenizli, Otgöz için şöyle konuştu: 

“Yaklaşık 35 yıl önce siyasete muhtarlıkla başlayıp bölgemiz siyasetine öncü olmuş ve son olarak da Beşkaza’mızın yeni incisi Seydikemer belediyemizde iki dönem belediye başkanlığı yapan, başarıyla birlikte çalışma fırsatı bulup, örnek aldığım Yakup Otgöz, Muğla’mıza hizmet yarışında, aday adaylık için görevinden ayrılmıştır. Daveti üzerine burada toplandık. Seydikemer’e hizmetlerinden dolayı bir kez daha şahsım adına teşekkür ediyorum, Allah ondan razı olsun.” 

“Mazeret üretmeksizin hep birlikte gece gündüz çalışacağız” diyen Akdenizli, devamla şunları söyledi: 

“ Cumhuriyet’imizin 100. Yılında, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler, lider ülke, büyük Türkiye için önem taşıyor. Genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde seçimi yeniden kazanıp, onu yeniden başkan seçeceğiz.” 

Akdenizli, sözlerini, “Seydikemer ve Muğla’yı temsil etmek üzere çıktığı bu kutlu yolda Yakup Otgöz başta olmak üzere, tüm aday adaylara başarılar dilerim. Yerel seçimlerin Seydikemer, Muğla ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederim” diyerek bitirdi. 
 

AK PARTİ, OTGÖZ'Ü YANLIZ BIRAKMADI
AK PARTİ, OTGÖZ'Ü YANLIZ BIRAKMADI

Bakmadan Geçme