YAKUP OTGÖZ, 'ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI'

Seydikemer Belediye Başkan'lığı görevinden istifa eden Yakup Otgöz, Seydikemer Belediye Hizmet binası bahçesinde yoğun katılımla milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

  • 1065
YAKUP OTGÖZ, 'ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer Belediye hizmet binasında gerçekleştirilen etkiliğe, Dalaman Belediye Başkanı Muhammed Karakuş, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, milletvekili aday adayları, Seydikemer, Fethiye ilçe teşkilatı üyeleri ve parti üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 
AK Parti Muğla Milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Yakup Otgöz, konuşmasına, 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş depreminde hayatını ve yakınlarını kaybedenlere vurgu yaparak başladı. 

“Devlet, millet el ele”

Otgöz, devamla, “Devlet, millet el ele’ diyerek, hem depremin hem sel felaketinin altından hep beraber kalkacağız inşallah. Allah ülkemizi milletimizi her türlü afetlerden muvakkat etsin. Gece gündüz beraber çalıştığımız, ilçemizin gelişmesi için durmadan yol aldığımız ve bugün beni yalnız bırakmayan tüm dostlarıma, Karadere Muhtarlığı Başkanı’na çok teşekkür ederim. 
Siz değerli halkın desteğini alarak, 1999 seçimlerinde Karadere başkanlığı yaptım. Arkasından 2014 yılında Seydikemer kurucu belediye başkanı olarak devam ettim. 2014 yılı seçimlerinde Seydikemer’e ve bana emanet edilen Seydikemerli hemşerilerim 2019 seçimlerinde desteklerini esirgemediler. Henüz yeni bir ilçe olan Seydikemer’e hizmet etmiş olmaktan gurur ve onur duyuyorum. Bu hizmetlerin çok daha fazlasını Muğla’mız için yapacağız. Şöyle, dokuz yıl öncesinde ilçemiz için hayırlı olan birçok yatırımın bugün gerçekleştiğini görüyoruz. 
Kimseyi incitmemeye, kırmamaya özen göstererek, gönül kazanarak sürdürdüğüm belediye başkanlığı görevim boyunca seçim zamanı verdiğim sözleri çalışma arkadaşlarımla gerçekleştirmeye çalıştım.” 

“Seydikemer’i 100’üncü yıla hazır hale getirmenin sevincini yaşıyoruz”

Otgöz, belediye başkanlığı süresince yaptığı hizmetleri hatırlatarak, şunları söyledi:  
“Seydikemer, Muğla’nın parlayan yıldızı haline geldi. İlçemizde yaptığımızın çok daha fazlasını Muğla’mız için yapacağız. Seydikemer’de yaptığımız hizmetlerin bazılarından sizlere de bahsetmek istiyorum. Şu an bulunduğumuz belediyenin hizmet binası ve hükümet konağı, 150 yataklı Seydikemer Devlet Hastanesi, 65 mahallemize asfalt, parke, bir adet de yaya köprüsü yaptık. İki ili ve ilçeyi birbirine bağlayan Patara Köprüsü, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’ne bağlı, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nu Seydikemer’e kazandırdık. 2022 yılında da ilk mezunlarımızı verdik. 

Eğitimle başladığımız yatırımlar bunlarla kalmadı, devam etti. Son olarak 20 derslikli fen lisesi sözünü önceki dönem AK Parti Muğla milletvekilimiz Hasan Özyer’den aldık. Son yıllarda köklü yatırımlarla Seydikemer’i 100’üncü yıla hazır hale getirmenin sevincini yaşıyoruz. 
İlçemize kamu binaları, kamu bankaları, resmî kurumların gelmesi sağlandı. Bisiklet ve yürüyüş yolu, vatandaşlarımızın dinlenip güzel vakit geçireceği mesire alanı, belediyenin uzun soluklu bir hizmet yolculuğu... Bu yolda 9 senedir gece gündüz çalışarak doğduğumuz topraklara vefa borcumuzu hizmet ve yatırımla ödemeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talepleri yerine getirmeye çalıştık. 

Hayvancılığın gelişmesinde büyük katkı sağlaması beklenen Çobanisa Mahallemizde kurulacak tarıma da dayalı süt sağıcılığı ihtisas organize sanayi bölgesini Beşkaza coğrafyasına kazandırdık. İlçemize millet bahçesi sözümüz vardı, yapım çalışmaları hızla devam ediyor. İçinde yürüyüş bandı, bisiklet yolu, yeşil alanlarla güzel bir alan olacak. Geleceğimiz olan çocuklarımızı da unutmadık. 2014 yılından bu yana 18 adet halı saha, iki adet voleybol ve basketbol sahası, iki adet tenis kortu sahası ve 8 adet çocuk oyun grubu kurulum çalışmasına imza attık. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan TOKİ’nin Seydikemer de 304 adet konutun kura çekilişi gerçekleştirildi. Toki inşaatları inşallah en kısa sürede başlayacak. 

Bu hizmetlerin çok daha fazlasını Muğla’mız için yapacağız. Çalışma arkadaşlarımla beraber, mesai arkadaşlarımla hizmet etmekten onur duydum belediye başkanlığı görevim boyunca verdiğimiz sözleri de yerine getirmeye çalıştık. Başta Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, bakanlarımıza, Muğla millet vekillerimize, il başkanlarımıza, ilçe başkanlarımız Fatih Doğru, Salih Gümüş ve Alim Ülkü’ye, İlçe Katkı Kolları başkanımız Zeynep Yalçınsoy’a, İlçe Gençlik Kolları başkanlarımız Fettulah Kocabaş, Ramazan Yankı ve Ramazan Sıtkı Ülker’e ve ilçe teşkilatına desteği ve yardımları ilçemize geldi. Birçok projeyi hayata geçirdik.” 

“Yolumuz açık olsun inşallah” 

Otgöz, milletvekilliği aday adaylığını ise şu sözlerle dile getirdi: 

“Cumhuriyetimizin 100’üncü Yılı’na ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonuyla, Muğla’mıza hizmet etmek için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve genel merkezimizin oluruyla, AK Parti Muğla milletvekili aday adayı oluyorum. Beni belediye başkanı olarak bu makama layık gören Seydikemer halkına teşekkürü bir borç bilirim. Bu toprakların yörük çocuğuna haklarınızı helal etmenizi isterim. Benden yana hakkım hepinize helal olsun. Bu süreçte tüm Beşkazalılarımızla, Muğlalı kardeşlerimizin desteğini bekliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Yolumuz açık olsun inşallah.” 

2014 yılından beri Seydikemer Belediye Başkanlığı görevini yürüten Yakup Otgöz, AK Parti Muğla Milletvekili aday adaylığına başvuran otuzuncu kişi olmuştu.
 

YAKUP OTGÖZ, 'ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI'
YAKUP OTGÖZ, 'ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI'
YAKUP OTGÖZ, 'ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI'
YAKUP OTGÖZ, 'ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI'

Bakmadan Geçme