Aday adayı Tilkici trafik sorununa dikkat çekti  

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Muğla Milletvekili Aday Adayı Av. Aydın Tilkici, sektör temsilcilerinin sorunlarını ve taleplerini dinlemeye devam ediyor. Aday Adayı Tilkici, bu kapsamda Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası'nı ziyaret etti. 

  • 578

Seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici, Fethiye genelindeki trafik ve otopark sorununa dikkat çekti. Oda Başkanı Taşar ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ilgiyle karşılanan Aday Adayı Tilkici, bölgede hizmet sunan şoför esnafının sorunları hakkında fikir alışverişinde bulundu. 

CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici yaptığı açıklamada, “Fethiye’de faaliyet gösteren meslek odaları, üyelerinin sorunlarının çözümü hususunda özverili bir şekilde görev yapmaktadır. Fethiye’mizin en önemli sorunlarının başında trafik ve otopark gelmektedir. Bu hususta Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sayın Şaban Taşar ile fikir alışverişinde bulunduk. Şoför esnafımızın sıkıntıları hakkında kendisinden bilgiler aldım. İlerleyen süreçte nasip olursa, bunların çözümü için elimizden geleni yapacağız. Gösterdikleri ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

Ziyarete teşekkür eden Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar, CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici’ye başarı dileklerini iletti.
 

Bakmadan Geçme