Aday Adayı Tilkici, 'STK'lar toplumumuzun önemli yapı taşlarıdır'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Muğla Milletvekili Aday Adayı Av. Aydın Tilkici, sivil toplum kuruluşları ziyaretleri kapsamında Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi'ni ziyaret etti.  

  • 722

Seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam eden CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici, programı kapsamında Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şube Başkanı Elif Topçu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Aday Adayı Tilkici, Şube Başkanı Topçu ve yönetimi tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Sohbet havasında geçen ziyarette çalışmaları hakkında bilgiler aktaran Tilkici, STK’ların toplumun en önemli yapı taşlarından birisi olduğunun altını çizdi. 
CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici yaptığı açıklamada, “Geride bıraktığımız dönemde ilçe örgütlerimizi ve belediye başkanlarımız ile bir araya geldik. Belirlediğimiz program doğrultusunda şimdi STK’larımızı ziyaret ediyoruz. Şube olarak çalışmalarınızı yakından takip etmekteyim. Sizlerin de bildiği STK’lar toplumumuzun en önemli yapı taşlarıdır. Sıcak karşılamanız ve konuk severliğiniz için çok teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı. 
Ziyarete teşekkür eden Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şube Başkanı Elif Topçu, Aday adayı Tilkici ve ekibine başarı dileklerini iletti.
 

Bakmadan Geçme