Aday adayı Tilkici'den, sektör temsilcilerine ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Muğla Milletvekili Aday Adayı Av. Aydın Tilkici, sektör temsilcilerinin sorunlarını ve taleplerini dinliyor. İlk olarak Fethiye Emlakçılar Derneği'ni ziyaret eden Aday Adayı Tilkici, bu meslek grubunun sorunlarını yakından bildiğini belirtti.

  • 631

Seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Serdar Oğuz ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici, emlak sektörünün Fethiye’de önemli bir konuma sahip olduğunu dile getirdi. Dernek Başkanı Oğuz ve yönetimi tarafından ilgiyle karşılanan Aday Adayı Tilkici, yürütülen faaliyetlerle ilgili olarak da bilgiler aktardı. 

CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici yaptığı açıklamada, “Emlakçı bir aileden geliyorum. Rahmetli babam uzun yıllar Fethiye Emlakçılar Derneği’nin başkanlık görevinde bulundu. Amcam halen sektörün içerisinde... Dolayısıyla bu meslek grubunun sorunlarını yakından biliyorum. İlerleyen süreçte nasip olursa, mevcut sıkıntıların çözülmesi için işbirliği içinde çalışacağız. Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Sayın Serdar Oğuz ve yönetim kurulu üyelerine ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

Ziyarete teşekkür eden Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Serdar Oğuz, CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici’ye başarı dileklerini iletti.
 

Bakmadan Geçme