ADAY ADAYI AYDIN TİLKİCİ'DEN İLÇE ÖRGÜTÜNE ZİYARET 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Aday Adayı Av. Aydın Tilkici, seçim çalışmaları kapsamında CHP Ortaca İlçe Başkanı Evren Tezcan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.  Aday Adayı Tilkici, faaliyetleri hakkında bilgiler aktarırken, görüş alışverişinde de bulundu. 

  • 728
ADAY ADAYI AYDIN TİLKİCİ'DEN İLÇE ÖRGÜTÜNE ZİYARET 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sohbet havasında geçen ziyarette CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici, başvuru sürecinden bugüne kadar olan çalışmaları hakkında geniş bilgiler aktardı. CHP Ortaca İlçe Başkanı Evren Tezcan, yönetim kurulu üyeleri ve partililerin yer aldığı toplantıda; bölgedeki siyasi gündem üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici yaptığı açıklamada, “14 Mayıs Pazar günü Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri yapılacak. Hem aday adayları olarak bizler hem de örgütlerimiz şu an yoğun bir çalışma içerisindeler. Cumhuriyetimizin 100. yılında yapılacak olan bu önemli seçimden, zaferle ayrılmak adına hepimiz elinden gelen gayreti göstermektedir. Ülkemizin içinde bulunduğu bu durumdan kurtarılması adına mücadelemize yorulmadan devam edeceğiz” dedi. 

CHP Ortaca İlçe Başkanı Evren Tezcan, Muğla Milletvekili Aday Adayı Aydın Tilkici’ye başarılar diledi. Aday Adayı Tilkici program sonunda partililerle ve vatandaşlarla sohbet etti ve taleplerini dinledi.
 

Bakmadan Geçme