• Haberler
  • Spor
  • 6.Fethiye Sporfest İçin Geri Sayım Başladı

6.Fethiye Sporfest İçin Geri Sayım Başladı

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, bu yıl altıncısı düzenlenecek olan 'Fethiye Spor Festivali' hakkında açıklamalarda bulundu.

  • 18

Fethiye, bu hafta sonu spor dolu bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, bu yıl altıncısı düzenlenecek “Fethiye Spor Festivali” hakkında açıklamalarda bulundu. Yiğit, Türkiye’nin ilk ve tek çoklu branşlı uluslararası spor organizasyonu olma özelliğini taşıyan festivalin, farklı branşlarda yüzlerce sporcuyu Fethiye’de buluşturacağını söyledi. Harun Reşit Yiğit açıklamasında: “Geçtiğimiz hafta tenis müsabakalarıyla başlamıştık. Bu hafta sonu ise yüzme, oturarak plaj voleybolu ve para beach volley branşlarıyla startı vereceğiz.” diyen Yiğit, yaklaşık 1.480 sporcunun festival kapsamında mücadele edeceğini ifade etti. Etkinliğe ayrıca uluslararası düzeyde tanınan sporcu Bengüsu Avcı ile Hollanda Başkonsolosu’nun da katılacağını vurgulayan Yiğit, “Bu da festivalimize önemli bir uluslararası boyut kazandırdı.” dedi.

Yiğit, organizasyonun Fethiye Kaymakamlığı öncülüğünde ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinasyonunda, ilçe genelindeki spor kulüplerinin desteğiyle düzenlendiğini belirterek, “Emeği geçen tüm kurumlarımıza, yöneticilerimize ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah kazasız, belasız, sakatlıksız bir organizasyon olur.” ifadelerini kullandı.

 

WhatsApp İhbar Hattı
0530 898 92 56
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme

Gerçek Fethiye Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!