3'lü Masanın Konuğu Aday Adayı Yiğit Oldu
AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Harun Reşit Yiğit, 3'lü Masa programın bu haftaki konuğu oldu. Aday Adayı Yiğit, 'Benim iddiam, yaşadığımız Fethiye için daha iyisini yapmak, bu yüzden aday adayı oldum' şeklinde ifadeler kullandı.

Her hafta Perşembe günleri saat 20.00’de Fethiye TV ve FRT TV ortak yayını ile ekranlarda olan 3’lü Masa programının bu haftaki konuğu AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Harun Reşit Yiğit oldu.
Programa konuk olan Aday Adayı Yiğit; Ayyıldız Gündem Gazetesi Köşe Yazarı Gürhan Cengiz, Gerçek Fethiye Gazetesi Haber Müdürü Emrullah Gök, Manşet Fethiye Gazetesi Köşe Yazarı Sedat Ünal’ın sorularını cevaplandırdı. Yaklaşık 2 saat süren programda konuşan Yiğit, kendisine yöneltilen soruları içtenlikle cevapladı.
WhatsApp İhbar Hattı
0530 898 92 56
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
ÖZEL HABER
Bakmadan Geçme

İzmir'de Çeşme'de yangın büyüdü, 5 uçak ve 18 helikopterle müdahele sürüyor

Bodrum Belediyesi Gündoğan Sahilinde Deniz Dibi Atıklarını Topladı

4 Ödül Almış 'Sen Ölümünle Uğraşıyordun' Tiyatro Oyunu, 11 Temmuz’da Fethiye’de

Köyceğiz’de zeytinlik yangını

Sina Pırlanta’dan Fethiye’de Düğün Sezonuna Özel Kampanyalar

Muğla’da 'Bir Yetime Aile Olmak' Paneliyle Koruyucu Ailelik Tanıtıldı