3'lü Masanın Konuğu Aday Adayı Yiğit Oldu
AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Harun Reşit Yiğit, 3'lü Masa programın bu haftaki konuğu oldu. Aday Adayı Yiğit, 'Benim iddiam, yaşadığımız Fethiye için daha iyisini yapmak, bu yüzden aday adayı oldum' şeklinde ifadeler kullandı.
Her hafta Perşembe günleri saat 20.00’de Fethiye TV ve FRT TV ortak yayını ile ekranlarda olan 3’lü Masa programının bu haftaki konuğu AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Harun Reşit Yiğit oldu.
Programa konuk olan Aday Adayı Yiğit; Ayyıldız Gündem Gazetesi Köşe Yazarı Gürhan Cengiz, Gerçek Fethiye Gazetesi Haber Müdürü Emrullah Gök, Manşet Fethiye Gazetesi Köşe Yazarı Sedat Ünal’ın sorularını cevaplandırdı. Yaklaşık 2 saat süren programda konuşan Yiğit, kendisine yöneltilen soruları içtenlikle cevapladı.
ÖZEL HABER
Bakmadan Geçme
Amiral Turgut Reis, şehadetinin 461. yılında Bodrum'da anıldı
Fethiye’de psikologdan ailelere çağrı: ‘Baskı değil, destek zamanı’
Fethiye Balık Pazarı’nda 17 yıllık emek: Asım Karadayı’dan lezzet sırları
Makam odasına sığmayan buluşma: Göreve dönen Başkan Karaca’yı CHP İlçe Heyeti ziyaret etti
Fethiye’de tezgahlarda yazın balık bereketi: Fangri mercan ve deniz levreği öne çıkıyor
Muğla'da orman yangını ekiplerin hızlı müdahalesi ile söndürüldü