23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Muğla Boks Şampiyonası Gerçekleşti

29 Nisan 2023 Cumartesi günü Muğla Menteşe Atatürk Stadyumu boks salonunda gerçekleşti. 

  • 448

Muğla alt minikler, üst minikler, gençler ve büyükler kategorisinde gerçekleşen boks şampiyonası çok renkli görüntülere sahne oldu çok keyifli ve güzel geçen müsabakalarda Türkiye Şampiyonası’nda Muğla ilimizi temsil etmek için sporcular yarıştılar.
Müsabakaları bölge hakemimiz Mert Özen, Başar Kaygusuz, Ecenaz Çalık yönettiler. Müsabakalara Bodrum antrenörlerimizden Ömer Dinçel ,Muğla  antrenörlerimizden Caner Sayak ,Güven Aydemir, Fethiye antrenörlerimizden Songül Arslan Ayten, Marmaris Boks Antrenörü Volkan Koç katıldılar. 
Muğla Boks il temsilcimiz Evren Arslan katılan Sporculara, antrenörlere, hakemlerimize izlemeye gelen misafirlerimize teşekkür etti ve her geçen gün spor yaparak büyüyoruz diyerek devam etti.
“Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu yaşıyoruz ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Muğla Boks Şampiyonası’nda organize ederek bu coşkuyu sporcularımızla paylaşıyoruz. Büyük bir güne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye Cumhuriyetinin temellerini atan İlk milli meclis olan ve Kurtuluş Savası’nın kazanılmasında büyük rol oynayan, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı gündür bugün. 23 Nisan 1920’ de, Türkiye Büyük Millet Meclisi açılmıştır. Atatürk, 23 Nisan gününü, bayram yapalım diye çocuklarımıza armağan etmiştir.  Bu bayram dünyada var olan tek çocuk bayramıdır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.” dedi.
 

Bakmadan Geçme