Yiğit, 'Yarımadamızın Sorunları Büyük'

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi Muğla İl Başkanı Kübra Bilginer, Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar, Datça İlçe Başkanı Emir Yalçın, yönetim kurulu üyeleri, Milletvekili adayları Tan Bilginer ve Müjgan Dikmen ile birlikte Datça'da esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldiler. 

  • 682

Datça’da vatandaşlar ve esnaflar tarafından büyük ilgiyle karşılanan Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit ve beraberindeki heyet, seçim çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler aktardılar. Vatandaşlarla sohbet edip, esnafların taleplerini dinleyen Milletvekili Adayı Yiğit; mevcut sorunlar ve bunların çözüm önerilerini anlattı. Semt pazarı ve mahallelerde tek tek esnafları dolaşan Zafer Partililer, kendilerine gösterilen teveccühten dolayı vatandaşlara teşekkür ettiler. 
Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit yaptığı açıklamada, “Datça’da semt pazarı ve mahallelerimizi ziyaret ettik. Esnaflarımızın taleplerini dinleyip, vatandaşlarımızla sohbet ettik. Yarımadamızın sorunları büyük” dedi.

Bakmadan Geçme