14 Bin Metre Sıcak Asfalt Dökümü Gerçekleştirildi
Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Bodrum'da başlatılan yol çalışmaları kapsamında şuana kadar 14 bin metre sıcak asfalt dökümü gerçekleştirdi. Ekipler 12 bin metre daha asfalt çalışması gerçekleştirecek.

Büyükşehir Belediyesi, il genelinde ihtiyaç duyulan ilçelerde alt ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor. Muğla’nın önemli turizm merkezlerinden birisi olan Bodrum’da, Büyükşehir Belediyesi 103 bin metre uzunluğunda kanalizasyon çalışması gerçekleştirdi.
Kanalizasyon çalışmalarının ardından ekipler bölgede sıcak asfalt çalışması başlattı. Çalışmalar kapsamında sıcak asfalt dökülen yollarda çizi çalışması gerçekleştirildi.
WhatsApp İhbar Hattı
0530 898 92 56
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
Bakmadan Geçme

Bin 400 rakımlı dağın zirvesinde 3 gün mahsur kalan yaşlı adam: 'Askerliğimi komando olarak yaptığım için dayanabildim'

Marmaris'te Liman Güvenlik Toplantısı yapıldı

İz bırakan isimlerden Halikarnas Balıkçısı Bodrum’da anıldı

Fethiye’de Lezzet Sokağı’nda uskumru zamanı: Kılçıksız balık ekmek yoğun ilgi görüyor

Seven Seas Voyager, Bodrum'a geldi

Güllü'nün adli tıp raporu çıktı; ölüm nedeni yüksekten düşme