ZİRVEDE, HALUK LEVENT COŞKUSU

Babadağ teleferik işletmesi tarafından ev sahipliği yapılan ve birbirinden güzel seslerin bir araya geldiği 'Eğlence Dorukta' etkinliğinde sahne alan Haluk Levent konserine yoğun katılım oldu. Haluk Levent konserini Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Haluk Levent sevenleri ile birlikte izledi.

  • 1547
ZİRVEDE, HALUK LEVENT COŞKUSU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sahneden inen Haluk Levent sevenleri ile bir araya gelip sohbet etti. Seyirci arasında dolaşan Haluk Levent sevenlerini dansa kaldırdı. Bir birinden güzel görüntülere ev sahipliği yapan konserde Haluk Levent coşkusu yaşandı. 

BURASI BENİM KONSER ALANIM
Şarkı arasında sohbet eden ve burası benim özgürlük alanım diyen Haluk Levent, “İlk defa teleferiğe bindim. Hatta gelmeden önce Melek Mosso ile konuştum nasıl bindin teleferiğe diye sordum. 2000 fitte uçuyorsun, bunda da 20 metre aşağıya bakacaksın abi dedi. Ne yapalım Adana’da teleferik vardı da biz mi binmedik. Burası benim konser alanım. İstediğim şarkıyı söylemekte özgürüm” ifadelerini kullandı. 

BİZİM NESLİMİZ GERÇEKTEN ÇOK ŞANSLIYDI
Eski anılarından bahseden Haluk Levent kendi nesillerinin şanslı olduğunun altını çizip, “Benden 10 yıl sonraki nesille birlikte biz gerçekten çok şanslıydık. Okuduğumuz şiirler kitaplar bizler için bir yol göstericiydi. Şarkı söylemek öylesine söylemek değildi bizim zamanımızda. Dinlediğimiz şarkılar, sanatçılar bizler için örnekti” şeklinde konuştu.
ZİRVEDE, HALUK LEVENT COŞKUSUZİRVEDE, HALUK LEVENT COŞKUSUZİRVEDE, HALUK LEVENT COŞKUSUZİRVEDE, HALUK LEVENT COŞKUSUZİRVEDE, HALUK LEVENT COŞKUSUZİRVEDE, HALUK LEVENT COŞKUSUZİRVEDE, HALUK LEVENT COŞKUSU

Bakmadan Geçme