ZİRVE SPOR EVİNDE GALİP

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Liginde mücadele eden Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü, Söke Belediye Saldos Spor ile karşılaştı. Beşkaza Spor Salonu'nda oynanan maçı 3-1'lik skorla geçen temsilcimiz, oynadığı son beş maçı kazanarak galibiyet serisine devam etti. 

  • 1401
ZİRVE SPOR EVİNDE GALİP
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü ve Söke Belediye Saldos Spor oyuncuları, maça ‘Kadına El Kakamaz!’ sloganı ile maça çıktılar.  Yoğun seyirci ilgisi ile gerçekleşen maçın ilk setini 22-25 skorla Söke Belediye Saldos Spor kazandı. Kalan üç seti 25-18, 25-10 ve 25-18 net skorlarla alan Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü maçı galip bitirdi.
BAŞKAN GÜNAY’DAN MESAJ
Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü Başkanı Buğra Kaan Günay; galibiyetten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Günay maçla ilgili şu açıklamalarda bulundu: ‘Ağustos ayından beri sportif anlamda yapılan tüm hazırlıklar, oyuncu transferleri ve yönetimin yoğun çalışmaları sonuç vermeye devam ediyor. Sportif başarılar; yönetim, antrenörler ve oyuncuların aynı amaç doğrultusunda güçlü bir ekip ruhuyla, sabırla, adım adım ilerlemesi ile geliyor. Burada en önemli unsurlardan birisi elbette sponsorların destekleri. Bize başından beri inanan ve yanımızda olan sponsorlarımız yalnız Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü’ne değil, Fethiye’ye değer katıyor; adının başarı ile duyurulmasında pay sahibi oluyor. Bu birlikteliğin içinde bizimle olan tüm sponsorlarımıza teşekkürü borç bilirim.’
HEDEF TVF 1. LİG
Başkanı Buğra Kaan Günay takım olarak hedeflerinin Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 1. Ligi olduğunu belirterek; ‘Hedefimiz Fethiye’nin adını voleybolda 1. Lige yazdırmak; bu amaç doğrultusunda yol haritamız belli. Bu yolda bizim yanımızda yürümek isteyen herkese ihtiyacımız var, kapımız açık. Altyapısının ayrı bir koldan güçlü bir şekilde yetiştiği, diğer taraftan profesyonel takımı ile kuvvetli bir Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü voleybol takımı ile Fethiye’nin gururu olacak’ dedi.

 

ZİRVE SPOR EVİNDE GALİP
ZİRVE SPOR EVİNDE GALİP
ZİRVE SPOR EVİNDE GALİP
ZİRVE SPOR EVİNDE GALİP

Bakmadan Geçme