Zeybekoğlu Kurultayı Değerlendirdi

CHP Muğla İl eski Başkanı Adem Zeybekoğlu, kurultayı değerlendirdi. Toplum beklentisinin değişimden yana olduğunu belirten Zeybekoğlu, Genel Başkan Özgür Özel'in partiye ve Türk toplumuna sahip çıkarsa iktidara geleceklerini söyledi. 

  • 655

Kurultayda yaşanan coşkulu ortamın yerel seçimlere de olumlu yansıyacağını dile getiren CHP Muğla İl eski Başkanı Adem Zeybekoğlu, büyükşehir belediyelerine yenilerini ekleyebileceklerinin altını çizdi. Salonda büyük coşku yaşandığını söyleyen Zeybekoğlu, Genel Başkan Özgür Özel’e başarı dileklerini iletti. 

CHP Muğla İl eski Başkanı Adem Zeybekoğlu yaptığı açıklamada, “14-28 Mayıs sürecinde ciddi bir seçim yaşadık. Bu dönemde kesinlikle kazanmamız gerektiğine inanıyorduk. Halkımızın da talebi buydu. Seçim kaybedilince büyük bir öfke oluştu. Bunun nefrete dönüşmemesi için alınan sonuç, toplum için çok önemliydi. Vatandaşların beklentisi bu yöndeydi. Toplumun beklentisi de değişimden yanaydı. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel açıklamalarında olduğu gibi Türk toplumuna ve partimize sahip çıkarsa, Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidara geleceğine inanıyorum” şeklinde ifadeler kullandı. 

Kurultayın sonucun yerel seçimlere yansıması konusunda düşüncelerini aktaran Zeybekoğlu, “Toplumda bir umut oluşması gerekiyordu, bu gerçekleşti. Yerel seçimlerde de partimizin başarılı olacağına inanıyorum. Büyükşehir belediyelerine yenilerini ekleyebiliriz, bunu da candan söylüyorum” dedi.
 

Bakmadan Geçme