ZEYBEKOĞLU'DAN CHP'YE ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Eski İl Başkanı aynı zamanda Muğla milletvekili aday adayı Adem Zeybekoğlu tarafından CHP Fethiye İlçe Teşkilatına ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaret kapsamında Zeybekoğlu ve İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu karşılıklı istişarede bulundu.

  • 884
ZEYBEKOĞLU'DAN CHP'YE ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Eski İl Başkanı aynı zamanda Muğla milletvekili aday adayı Adem Zeybekoğlu, CHP Fethiye ilçe teşkilatını ziyaret etti. Ziyarette İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu ile bir araya gelen Zeybekoğlu içinde bulunduğumuz gün hakkında konuşarak karşılıklı istişarede bulundular.
“SEÇİME HAZIRIZ”
CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, “Öncelikle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Geçmiş günlerde Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayı oldu. Şimdi sıra milletvekillerinin belirlenmesine geldi. Bununla ilgili de iki ay önce istifa eden İl Başkanı Adem Zeybekoğlu bizi ziyaret etti. Bu saatten sonra milletvekilliği çalışmamız var. Sonrasında da hızlıca seçim çalışmalarına geçeceğiz. Ziyaret için de teşekkür ediyorum” dedi. 
“KİMSE SORUMLULUK ALMAYARAK İSTİFA ETMEMİŞTİR”
CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Adem Zeybekoğlu ise, “Bilindiği gibi Türkiye büyük bir felaket yaşadı. Bu deprem ülkemizi kötü etkiledi. Yunanistan’da 50 kişi hayatını kaybettiğinde oranın başkanı anında istifa ediyor fakat ülkemizde resmi rakamlara göre 45 bin kişinin hayatını kaybetmesine rağmen hiç kimse sorumluluk almayarak istifa etmemiştir. Bu ülkemiz açısından acı bir durum. Şuaınki iktidarın ülkemizi yönetemediğinin bir belirtisi. İnsanlar günler enkaz altında kalarak can verdi” dedi.
“KIZILAY BELİRLİ KURUMLARA ÇADIR SATTI”
Konuşmasına devam eden Zeybekoğlu, “Kızılay insanların kötü gününde yanında olması için vardır. Fakat Kızılay artık vatandaşın yanında değil ve şirketleşmiştir ve belirli kurumlara çadır satmıştır. Bizim iktidarımızda kesinlikle böyle şeyler olmayacaktır. Bu çökertilen devlet kurumları tekrar inşa edilecektir. Biz düzeni değiştireceğiz. Bu düzen değişmediği sürece hiçbir şey yerinde gidemez. Bunlar ekonomiyi de bitirdiler. Türkiye’nin kaynakları her şeye yeteceğini düşünüyorum. Bu kaynakların kimler tarafından kullanıldığı önemlidir. Adayımız belli olmuştur ve seçileceğine de inanıyoruz” şeklinde konuştu. 
 

Bakmadan Geçme