ZEKİ MÜREN ŞARKILARI İLE ANILACAK

Fethiye Kardelen Sanat Derneği, 27 Eylül Cuma günü Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi'nde Zeki Müren'i anma konseri düzenleyecek. Türk Sanat Müziği'ne sesi, besteleri ve sözleriyle önemli katkı sağlayan Zeki Müren şarkıları ile anılacak.

  • 1212
ZEKİ MÜREN ŞARKILARI İLE ANILACAK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dernek yöneticileri, Fethiye’de görev yapan basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. GustoranteCafe’de düzenlenen etkinlik sohbet havasında geçti. Sanat ve ülke gündemi üzerine değerlendirmelerde bulunulurken, 27 Eylül Cuma günü düzenlenecek konser ile ilgili bilgiler de aktarıldı. Dernek Başkanı Şule Bozok konser hazırlıklarının son aşamaya geldiğini belirtti.

Fethiye Kardelen Sanat Derneği Başkanı Şule Bozok yaptığı açıklamada, “2016 yılında kurulmuş bir topluluğuz. Aynı yıl Nisan ayından itibaren faaliyetlerimize başladık. İlk 1,5 yıl Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi’nin salonunda çalışmalarımızı sürdürdük. Fakat sayımızın artması ile birlikte derneğimizi kurmaya karar verdik ve Fethiye Kardelen Sanat Derneği’ni oluşturduk. Her yıl 3-4 konser düzenliyoruz” dedi.

Açıklamasını sürdüren Bozok, “Bu esnada saz eksiklerimizi de kendimiz tamamladık. Grubumuzdaki arkadaşlarımızdan saz heyetimizi oluşturduk. Artık topluluğumuzda 12 sazımız var. Kendim bir enstrüman çalarken şimdi bana 12 arkadaşım eşlik ediyor. Çok keyifli bir çalışma ortamındayız. Çok güzel dostluğumuz var. Sanat derneği olarak çok yeniyiz. Sanat topluluğu sadece Türk Sanat Müziği’nden oluşmamalıdır diye düşünüyorum. Sanatın değişik kollarında da yer almak istiyoruz. Birçok projemiz var. Yönetim kurulu olarak güzel kararlar alıyoruz. 27 Eylül Cuma günü Zeki Müren’i anma konseri düzenleyeceğiz. Zeki Müren, 24 Eylül 1996 tarihinde vefat etmişti. Onun anısına böyle bir organizasyon yapmak istedik. Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde halka açık olarak bu konseri düzenleyeceğiz. Sunuculuğumuzu TRT’den Gülfem Börü gerçekleştirecek. Hazırlıklarımızı tamamladık, son aşamadayız. Tüm halkımızı bu konserimize davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme