ZEHRA BEBEK İÇİN SAHNE ALDILAR

Marmaris'te yaşayan Ümran-Abdullah Dağ çiftinin 1 yaşındaki SMA hastası Zehra Dağ için Fethiye'de gerçekleştirilen konserde ünlü sanatçı Safiye Soyman ile Faik Öztürk sahne aldılar.

  • 996
ZEHRA BEBEK İÇİN SAHNE ALDILAR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür merkezi salonundaki konser öncesi palyaço fındık ile meri çocuklara gösteriler sunarken konserin ilk bölümünde de Barış Öztürk şarkılarıyla coşturdu. 

Marmaris’li SMA hastası Zehra Dağ için gönüllü olarak Fethiye’ye gelen ünlü sanatçılar Safiye Soyman ve Faik Öztürk’e ilgi büyük oldu. Sahneye önce sanatçı Faik Öztürk çıkarken Öztürk birbirinden güzel türküleri seslendirdi. Sanatçı Erik Dalı türküsü ile hayranlarını oynatırken halaylara da eşlik etti. Sahnede yaptığı esperilerle izleyenleri kahkahaya boğan sanatçı Faik Öztürk hareketli türküleri ile coşturdu. Daha sonra sahneye çıkan Safiye Soyman birbirinden güzel şarkıları seslendirdi. Hareketli şarkıları sırasında sahneye çıkan hayranlarıyla coşup oynayan Safiye Soyman Zehra bebek için bu konsere geldiklerini hemen herkesin Zehra bebek için destek olmasını istedi. 

DEVLETİMİZ ÇOK BÜYÜK 
Ünlü sanatçı Safiye Soyman yaptığı açıklamada Devletimiz çok büyük. Devletimiz her şeyin, her sorunun üstesinden gelir. İnşallah en kısa sürede SMA hastaları için ikinci ilaçta Türkiye’de kullanılacaktır. Sağlık bakanımız bu konuda önceki gün yaptığı açıklama ile anne ve babaları sevindirmiştir. En azından pek çok can kurtarılmış olacaktır dedi.

GÖNÜLDEN DESTEK OLMAYA GELDİK
Sanatçı Faik Öztürk’de“Türkiye’de SMA hastalarının durumunun parmak basılması gereken bir konu olduğunu ifade ederek Safiye Hanım ile birlikte bu etkinliğe katılmak için geldik. Fethiye’deki duyarlı insanlarda bu etkinliğe katkı sağladılar. Biz de elimizi taşın altına koyarak geldik.Bu hastalık çok tehlikeli bir hastalık sağlık bakanımız Fahrettin Koca ikinci ilacın Türkiye’ye de getirileceği müjdesini verdi.Biz İstanbul’dan kendi imkanlarımız ve gönlümüzle geldik.Bu çocuğa destek olmak için geldik. İnşallah tüm sanatçılarımızda destek olurlar. Şu anda valiliğin verdiği imkanlarla kök hücre tedavisi için bağış toplanıyor. Kök hücre tedavisi Türkiye’de yapılamıyor. İnşallah bizim doktorlarımızda bu tedaviyi ülkemizde hayata geçirebilirler” diye konuştu.
 

ZEHRA BEBEK İÇİN SAHNE ALDILAR
ZEHRA BEBEK İÇİN SAHNE ALDILAR
ZEHRA BEBEK İÇİN SAHNE ALDILAR
ZEHRA BEBEK İÇİN SAHNE ALDILAR
ZEHRA BEBEK İÇİN SAHNE ALDILAR

Bakmadan Geçme