Zafer Partisi'nden Göçmen Tepkisi

Zafer Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından Türkiye'de bulunan mültecilerin evlerine gönderilmesi için imza kampanyası düzenlendi. Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve Genel İdare Kurulu Üyesi Önder Aksoy konu ile ilgili ve ülke gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

  • 708
Zafer Partisi'nden Göçmen Tepkisi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve Genel İdare Kurulu Üyesi Önder Aksoy kendisin hakkında ise “Yıllardan beri Fethiye’deyiz. Taş ve ahşap binalar yapıyoruz. Eski lisanslı boksörüm. Aynı zamanda otomobil spor yarışçısıyım. 2005-2006 yıllarında otomobil sporlarında çeşitli birinciliklere imza attım. Şuan bulunduğum nokta siyasetteyim” dedi.
Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve Genel İdare Kurulu Üyesi Önder Aksoy Türkiye’de bulunan mültecilerin ülkelerine gönderilmesi için başlatılan imza kampanyası ve ülke gündemine dair açıklamalarda bulundu. Aksoy yaptığı açıklamada sorunun sadece Suriye’den ülkemize gelen mülteciler olmadığını ifade ederek “Sadece Suriyeli olarak baz almayalım. Ülkemizde 5 milyon civarı Suriyeli, toplamda 8 milyon civarı sığınmacı var. Bunların getirmiş olduğu maddi yük var. Bunları ülkemize yönlendiren emperyalist ülkeler, ülkemizin ekonomik olarak çöküşünü hazırlamak için sistemli bir şekilde Suriye ve Afganistan’da bu kargaşalara yol açtılar ve şuan bulunduğumuz noktada 8 milyon sığınmacıyı ülke olarak ağırlıyoruz. Ülke olarak bunu ağırlamaya maddi olarak gücümüz yok. Şuanda ekonomik olarak geldiğimiz noktayı biliyoruz. Dövizin yükselmesi, üst üste gelen zamlar bunun neticesinde bu göçmenlerin ülkemizden biran önce kendi ülkelerine sağ salim gitmesi lazım. Bunun için biz imza kampanyasını başlattık. İnşallah hedefimize ulaşacağız.10 milyon imzaya ulaşacağımıza inanıyorum. Bütün arkadaşlarla canı gönülden çalışıyoruz ve bütün Fethiye’yi bu sığınmacıları tekrar kendi yurtlarına dönmesi için kampanyaya davet ediyorum” diye konuştu.
“EMPERYALİST ÜLKELER MÜLTECİLERİ TÜRKİYE’YE GÖÇE ZORLADI”
Emperyalist ülkelerin mültecileri Türkiye’ye göçe zorladığına dikkat çeken Önder Aksoy “Şöyle baz alınabilir. Bu insanlar geldi. Geliş amaçları ne? Emperyalizm bu insanları bilinçli olarak işgal edeceği ülkeyi işgal etmek için Türkiye’ye gönderdi. Kurtuluş Savaşı’nda da bunları yaşadık biliyorsunuz. Bunları bombalayarak gerek Suriye’deki kargaşalar, çeşitli örgütler çıktı biliyorsunuz. Bu göç dalgasıyla bizim ülkemize göç etmeye bu insanlar zorlandı. Amerika farkındaysanız Suriye’den çekildi. Neden çekildi? Ağır silahlarını PKK’ya teslim etti. Şu anda PKK kendi ülke olma yolunda. Bunun zeminini hazırladılar. Emperyalizm bizi kuşatmak için, bizi bölüp parçalamak için bütün argümanlarını sahada deniyor. Bunu görmek için geniş persfektikten bakmak lazım. Bu geniş pesfektikten baktıktan sonra zaten üzerimize oynanan bütün oyunları göreceksiniz. Biz onun için diyoruz ki devlet bekası siyasetin üzerindedir” dedi.
“SURİYELİLER KİRALARI VE İŞSİZLİĞİ ARTTIRDI”
Zafer Partisi’nin kuruluş amacını anlatan Aksoy “Zafer Partisi Türk milletinin anayasal haklarının korumak ve savunmak için kurulmuştur. Suriyeliler bir sürü vatandaşımızı öldürdüler, tecavüz ettiler. Biz bunları çekmeye veya yaşamaya mecbur muyuz? İktidarın yanlış politikalarından dolayı geldiğimiz nokta budur” dedi.
8 milyon sığınmacının günlük 50 litre su tükettiğini söyleyen Aksoy “ Bir yılda 146 milyon metreküp neredeyse İstanbul Ömerli Barajı kadar su tüketiyorlar. Peki size soruyorum. Bu sığınmacıların tamamının su parası verdiğine inanıyor musunuz. Bu sığınmacıların gelişi ile birlikte ülkemiz de kiralar ve işsizlik oranları fazlalaştı. Bizim Türk vatandaşlarımızın işlerine daha düşük maaşla sahip oldular ve netice itibariyle şuan geldiğimiz nokta işsizlik çok ileri boyutta. Maddi ve adli yük onu saymıyorum. Dövizin yükselişinde başlı sebeplerden biri de bunlar” diye konuştu.

“ÜRETMEZSENİZ, İHRACAT YAPMAZSANIZ DÖVİZ YÜKSELİR”
Üretimin önemine dikkat çeken Önder Aksoy “Eğer siz üretmezseniz, ihracat yapmazsanız döviz yükselir, enflasyon yükselir, faiz yükselir ve ülke çöküşe geçer. Pandemi ile ciddi şekilde bir yara alan ülkemiz ekonomisinin zayıflığından dolayı şu an geldiği nokta tam dibi. Bunun önüne geçebilmek için bütün Türk milletini, özellikle Fethiye’mize sesleniyorum. Lütfen imza kampanyamıza destek verin” dedi.
“ÖLÜDENİZ MAHALLESİ ALTYAPI ÇALIŞMALARINDA SİSTEM EKSİKLİĞİ VARDI”
Ölüdeniz Mahallesi’nde yapılan altyapı çalışmaları hakkında da konuşan Aksoy “Şimdi ilk önce şunu söylemek istiyorum. Yıllardan beri biliyorsunuz Ovacık turizmi göz bebeği bir yer. Ölüdeniz Dünya’nın göz bebeği bir yer. Akşamları bilirsiniz birçoğumuz gittiğimizde otellerin ve çeşitli işletmelerin bahçelerine foseptik suları basıyor. Yapılış olarak alt yapı gerçekten iyi. Niyet olarak düşünce olarak yerinde geç kalmış bir çalışmaydı. Gerçekten çalışma güzel oldu. Yalnız çalışma da çok büyük sistem eksiklikleri vardı. Bunu da inşallah belediye başkanı Alim Karaca çözecektir. İnşallah Fethiye için hayırlı olur. Ben Fethiye için yapılmış olan her türlü güzel şeyi destekliyorum. Yani burada particilik yapmak istemiyorum. Fethiye için kim çalışırsa, hangi parti çalışırsa canı gönülden destekliyorum.” dedi. 
“FETHİYE’NİN HASTANE SORUNU VAR”
Fethiye’de hastane sorunu olduğunu belirten Aksoy “ Acile gelen hasta sayısı özelikle yaz akşamları tatil beldesi olduğu içi artıyor. Nüfus sayısı yazın artıyor. Bu sebeple acil vakaları çoğalıyor. Bir kaç kere gitmek durumunda kaldım. Çok üzüldüm çünkü yetersiz kalıyor.  Çok geri kaldık. Buraya bir üniversite hastanesi, araştırma hastanesi, bir tıp okulunun kesinlikle ve kesinlikle yapılması lazım. Bunu yapanı da anlından öperim” dedi.

“DELİ DUMRUL TÜNELİ”
Göcek Tüneli’nin adeta Deli Dumrul Tüneli olduğunu ifade eden Aksoy “Tünelimiz zaten Deli Dumrul gibi orada duruyor. Orası utanç tünelimiz. Bütün döviz girdimizi Akdeniz Bölgesi sağlıyor. Özellikle Muğla Bölgesi turizmden ülkemize kazandırıyor. Bu tünelinde biran önce ücretsiz olmasını istiyorum. Bize şans verirlerse ilk olarak o tüneli ücretsiz yapacağız. Burada da bu sözü veriyorum. Turizme turizm çalışanına destek vereceğiz, dünya normlarına taşıyacağız, turizmcilerin bütün tesislerine kredi vereceğiz. Alt yapı olarak bütün argümanları oluşturup dünya normlarına taşıyacağız” dedi.
 

Zafer Partisi'nden Göçmen Tepkisi
Zafer Partisi'nden Göçmen Tepkisi
Zafer Partisi'nden Göçmen Tepkisi
Zafer Partisi'nden Göçmen Tepkisi
Zafer Partisi'nden Göçmen Tepkisi
Zafer Partisi'nden Göçmen Tepkisi
Zafer Partisi'nden Göçmen Tepkisi
Zafer Partisi'nden Göçmen Tepkisi
Zafer Partisi'nden Göçmen Tepkisi

Bakmadan Geçme