Zafer Partisi milletvekili adayları tanıtıldı

Zafer Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programında, Zafer Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili adaylarının tanıtımı da gerçekleştirildi. Sohbet havasında geçen organizasyonda seçim çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

  • 932
Zafer Partisi milletvekili adayları tanıtıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Açılış konuşmasını yapan Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı Seçkin Restoran’da gerçekleşen etkinliğe Zafer Partisi Muğla İl Başkanı Kübra Bilginer, Fethiye İlçe Başkanı Av. Umut Hepdizdar, yönetim kurulu üyeleri ile milletvekili adayları Ünal Yiğit, Tan Bilginer, Aybike Ece Taşova, Cem Ayber, Mehmet Özdemir ve Müjgan Dikmen katıldılar. Milletvekili adaylarından Oğuzhan Ordukan’ın mazereti nedeniyle toplantıda yer alamadığı bildirildi. 

Umut Hepdizdar, “Zafer Partisi olarak Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyet, ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığımız ile sorunu olmayan tüm vatandaşlarımızın oylarını bekliyoruz. Genel seçimler öncesinde Muğla milletvekili adaylarımız belirlendi” dedi. 

Zafer Partisi Muğla İl Başkanı Kübra Bilginer konuşmasında, “Muğla genelinde seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halkımızın sorunlarını dinliyoruz. Her kesimden insanımıza parti olarak çözüm önerilerimizi sunduk. Fethiye’de karşılaştığımız samimiyet için vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Seçimlere bir aydan az bir zaman kaldı. Özverili bir şekilde yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Daha sonra milletvekili adayları kendilerini tanıttı. Zafer Partisi 1. Sıra Milletvekili Adayı Ünal Yiğit, “İlçe teşkilatımızın programı kapsamında semt pazarlarını ziyaret ettik. Üreticilerin ve vatandaşların sorunlarını dinledik” dedi. Gerçekleşen etkinlik milletvekili adayları Tan Bilginer, Aybike Ece Taşova, Cem Ayber, Mehmet Özdemir ve Müjgan Dikmen’in kendilerini tanıtmaları ile sona erdi.

Zafer Partisi milletvekili adayları tanıtıldı

Bakmadan Geçme