Zafer Partisi Adayları Milas'ta Ziyaretlerde Bulundu

Zafer Partisi 28. Dönem Muğla 1. Sıra Adayı Ünal Yiğit beraberinde Muğla Milletvekili adayları Tan Bilginer, Aybike Ece Taşova ve Mehmet Özdemir ile birlikte Milas'ta bir dizi ziyaretlerde bulundular. 

  • 733

İlk olarak Milas Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden Zafer Partisi Muğla Milletvekili adayları Ünal Yiğit, Tan Bilginer, Aybike Ece Taşova ve Mehmet Özdemir muhtarların sorunlarını hakkında değerlendirmelerde bulundular. Muhtarların bulundukları bölge adına büyük önem taşıdığını kaydeden Milletvekili Adayı Yiğit, misafirperverliklerinden dernek yöneticilerine teşekkür ettiler. Daha sonra Muharip Gaziler Derneği Milas Şubesi’ni ziyaret eden Zafer Partisi adayları, gaziler ile bir araya geldiler. Sohbet havasında geçen buluşmada, gaziler ve şehit ailelerinin sorunlarını dinlediler. 

Zafer Partisi Muğla Milletvekili adayları Ünal Yiğit, Tan Bilginer, Aybike Ece Taşova ve Mehmet Özdemir son olarak Milas Sanayi Sitesi’ni ziyaret ettiler. Esnafların sıkıntılarını dinleyen milletvekili adayları, vatandaşlarla sohbet ettiler. 14 Mayıs Pazar günü yapılacak genel seçimlerin büyük bir önem taşıdığını kaydeden Milletvekili Adayı Yiğit, kendilerine gösterilen teveccühten dolayı Milas halkına teşekkürlerini sundular.

Bakmadan Geçme