Zafer Bayramı coşkusu, Ali Altay konseriyle yaşanacak

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yılı coşkusu, 29 Ağustos Salı günü akşamı Milas'ın Ören Mahallesi'nde gerçekleşecek Ali Altay konseri ile başlayacak.

  • 780

Milas Belediyesi, Cumhuriyete ve demokrasiye açılan kapı görevi gören, çok sesliliğe giden yol olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlamak için bir dizi etkinlik gerçekleştirecek.

Zafer Bayramı haftasına özel kutlamalar kapsamında 29 Ağustos Salı günü akşamı Ören’de saat 21.00’de başlayacak Ali Altay konseri, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yılı coşkusuna renk katıp,  vatandaşlara keyifli bir zaman geçirme fırsatı sunacak.

Türk Kurtuluş Savaşı'nın önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel etkinlikler düzenleyerek ilçe genelini büyük bir coşkuyla sarp sarmalamayı hedeflediklerini belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, şenlik takvimi hakkında şu bilgileri verdi:

“29 Ağustos Salı günü Ören’de Ali Altay konseri gerçekleştireceğiz. 30 Ağustos Çarşamba günü ise Milas Atapark’ta Bilal Sonses, Güllük’te Tolga Çandar ve Bafa’da Pusula konserlerimiz olacak.  Saat 21.00’da başlayacak konserlerimize ve konserler öncesinde saat 20.30’da başlayacak fener alaylarına tüm halkımız davetlidir.”

Bakmadan Geçme