YUSUF ÇAYLI, 'KAYMAKAM KARAMAN, FETHİYE İÇİN İYİ BİR MARKA'

Karaçulha Eski Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Çaylı, Kaymakam Karaman için 'Fethiye için bir marka' dedi.

  • 2892
YUSUF ÇAYLI, 'KAYMAKAM KARAMAN, FETHİYE İÇİN İYİ BİR MARKA'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karaçulha Eski Belediye Başkanı Yusuf Çaylı tarafından Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’a ziyaret gerçekleştirildi. Kaymakam Karaman’a hayırlı olsun diyen Çaylı, ziyaret sonrasında çeşitli açıklamalar yaptı.
“KAYMAKAM KARAMAN, FETHİYE İÇİN İYİ BİR MARKA”
Ziyaret sonrası açıklama yapan Çaylı, “Yeni görevinde başarılar dilemek Kaymakam Yusuf İzzet Karaman’ı için ziyaret ettim. Çeşitli konularda sohbet ettik. Kendisi çok mütevazı birisi. Fethiye’ye yakışır görünüyor. İnşallah Fethiye’de iyi zaman geçiririz. Kaymakam Karaman, Fethiye için iyi bir marka. Fethiye’miz kazanır” dedi.
“2023 İNŞALLAH İYİ BİR YIL OLUR”
Konuşmasına devam eden Çaylı, “Yeni yıl için gazetelere mesajlar verdim. 2023’den beklentilerim büyük. 2023 inşallah iyi bir yıl olur. Vatandaş için bereketli olur. İnşallah ilerleyen günlerde de işçi, memur kesime iyi maaşlar verilir ve çalışanlar daha mutlu olur. 2023 Türk milletine hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme