Yusuf Çaylı'dan İsmail Balaban'a Tepki

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, 12 Kasım'da düzenlenen Fethiye Belediyesi Yağlı Güreşlerinde seyirciyle tartışan ve o anları görüntülediği ve görüntüleri silmesi için www.gercekfethiye.com Haber Müdürü Emrullah Gök'e saldıran İsmail Balaban'a tepki gösterdi.

  • 5422

Survivor ile tanınan Başpehlivan İsmail Balaban, Fethiye’de Yağlı Güreşleri’nin final müsabakasında, Mustafa Batu ile güreşirken sinirlenip güreşten çekildi. Güreşten çekilmesinin ardından seyirciler ile hararetli bir tartışma içerisine giren Balaban, o anları görüntüleyen www.gercekfethiye.com Haber Müdürü Emrullah Gök’ün yeleğinden tutup saldırarak “O telefondaki görüntüleri siler misiniz?” diyerek tehdit etti.
Bu yaşanan olaydan dolayı İsmail Balaban’ı kınan ve tepki gösteren AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Çaylı açıklama yaptı.
AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı yaptığı açıklamada, “Fethiye Belediyesi Yağlı Güreşi’nin final müsabakasının ardından seyirciyle tartışan ve o anları görüntülediği için www.gercekfethiye.com Haber Müdürü Emrullah Gök’e saldırıp görüntüleri silmesi için tehdit eden İsmail Balaban’ı kınıyorum. Bu tür olayların tekrar yaşanmamasını diliyorum. Gazeteci Emrullah Gök’e de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”

Yorumlar 1
Harun 15 Kasım 2023 23:51

Yaparsa ak parti yapar aday adayı bile bir b.. k bilmiyor . bakacağız kiminki....

Bakmadan Geçme