YURTİÇİ KARGO'DAN, FTSO ÜYELERİNE ÖZEL % İNDİRİM

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Yurtiçi Kargo arasında imzalanan protokol ile FTSO üyelerine özel yüzde 25 indirim sağlanacak.

  • 1146
YURTİÇİ KARGO'DAN, FTSO ÜYELERİNE ÖZEL % İNDİRİM
TAKİP ET Google News ile Takip Et

FTSO Yönetim Kurulu Bakanı Osman Çıralı ile Yurtiçi Kargo Güney Ege Bölge Müdür Yardımcısı Özcan Özata arasında 23 Şubat 2022 Perşembe günü imzalanan protokol gereğince, FTSO üyelerinin gönderilerine Yurtiçi Kargo’da % 25 indirim uygulanacak. 

FTSO Başkanı Osman Çıralı, Oda üyelerinin ticari hayatını kolaylaştırmak amacıyla farklı sektördeki firmalarla üye indirim protokolleri imzaladıklarını belirterek, “Üyelerimizin iş ve özel yaşamlarında ihtiyaç duyacakları mal ve hizmetleri daha uygun fiyat ve özel koşullarda alabilmeleri amacıyla Odamız, üniversiteler, özel okullar, sağlık kuruluşları, bankalar ve şirketlerle indirim protokolleri imzalıyoruz. Yurtiçi kargo ile imzaladığımız bu protokolle üyelerimize yönelik gerçekleştirdiğimiz indirim protokollerine bir yenisini daha eklemiş olduk.” dedi. Protokolün hayırlı olmasını dileyen Başkan Çıralı,  Müdür Yardımcısı Özcan Özata’ya indirim işbirliği dolayısıyla teşekkür etti. 

Protokolün kapsamı hakkında bilgi veren Yurtiçi Kargo Bölge Müdür Yardımcısı Özcan Özata ise, FTSO üyelerine özel yüzde 25 indirim sağlayan protokolün 16 Şubat 2024 tarihine kadar geçerli olacağını söyledi. Özcan Özata, “FTSO üyelerinin, kampanya fiyatlarından gönderim yapabilmesi için gönderi yapılmadan önce Oda üyesi iş yeri olunduğunun kargo görevlisine beyan edilmesi ve üye iş yeri sicil numarasının ibraz edilmesi gerekiyor.” diye konuştu. FTSO üyelerine özel indirim sağlayan işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Özata, imzalanan protokolün bölge ekonomisine katkı yapması dileğinde bulundu. 
 

Bakmadan Geçme