YÜKSEK İSTİŞARE KURULUNDAN MARKALAŞMANIN ÖNEMİNE İŞARET

MUTSO Yüksek İstişare Kurulu olağan toplantısını gerçekleştirdi. Aralık ayından itibaren yapılan çalışmalar aktarılırken, talep edilen öneriler değerlendirildi.

  • 647
YÜKSEK İSTİŞARE KURULUNDAN MARKALAŞMANIN ÖNEMİNE İŞARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yüksek İstişare Kurulu olağan toplantısını, Meclis Başkanı H. Koray Özcan ve Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş ile kurul üyelerinin katılımıyla 22 Mart Çarşamba günü gerçekleştirdi.
Toplantının başında bir konuşma gerçekleştiren Başkan Bülent Karakuş, 15 Aralık’ta gerçekleştirilen ilk toplantıdan bu yana gerçekleştirilen faaliyetler ve büyük deprem afeti sonrasında yapılan çalışmaları aktaran bir sunum gerçekleştirdi.
Muğla Odaları ve Borsa olarak başlatılan, Ramazan ayı vesilesiyle deprem bölgesine 20 bin adet gıda kolisi kampanyası hakkında bilgi veren Başkan Karakuş, Borsa ve Odaların yanısıra üyelerin ve vatandaşların da destekleri ile tamamlanacak 20 bin adet Ramazan gıda yardım kolisinin, Hatay Altınözü ve Samandağ ilçelerindeki depremzedelere ulaştırılacağını ifade etti.
Sunumun ardından kurul üyeleri, çalışmalarda ağırlık verilmesi gereken konular hakkında önerilerini sundular. Toplantıda ağırlıklı olarak, Muğla’nın turizmin yanısıra tarım alanında da çok değerli ürünleri olduğuna, bunların tanıtımlarının doğru yapılması adına üniversite işbirliğinde markalaşma konusunda eğitici çalışmalara ağırlık verilmesi gerektiğine, ayrıca teknoloji alanında işini geliştirmek yada ilerletmek isteyen üyeler için, Teknopark’ta pek çok firma olduğu, bu firmaların tanıtılmasının ve işbirliği sağlanmasının son derece verimli olacağı konuları üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Bakmadan Geçme