Yol ve parkların bakım onarım çalışmaları sürüyor

Ortaca'da çalışmalarına devam eden belediye ekipleri, ilçe genelindeki park ve bahçelerin bakım çalışmalarına devam ediyor.

  • 350

Ortaca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yol bakım, düzenleme ve yenileme çalışmaları yanı sıra Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından da parkların bakım ve onarımı, yeşil alanların temizlik çalışmaları devam ediyor.

İlçe genelindeki birçok mahallede belediyeye bağlı tüm ekipler çalışmalarını yürütürken Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından da Gökbel İztuzu Yolu, Eskiköy Mahallesi 1411. Sokak, Eskiköy Mahallesi 1401. Sokak, Eskiköy Mahallesi 1418. Sokak, Eskiköy Mahallesi 1417. Sokak, Çaylı Mahallesi Kayaderesi Mevkii Bent Yolu, Okçular Mahallesi Aydın Sokak, Okçular Mahallesi 1133. Sokak, Dere Sokak, Karaburun Mahallesi 569. Sokak, Karaburun Mahallesi 501. Sokak, Terzialiler Mahallesi 288. Sokak’ta çalışmalarını yürütüyor. Ayrıca tüm cadde ve sokaklarda yağmur suyu oluklarının yıkanması gerçekleştirilirken Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de parkların bakım ve onarımı ile yeşil alanların temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Yol ve parkların bakım onarım çalışmaları sürüyor
Yol ve parkların bakım onarım çalışmaları sürüyor

Bakmadan Geçme